Nattøy til barn

Populære filter
212 produkter

Nattøy til barn for en god natts søvn

Å klargjøre de små for en god natts søvn og få dem i seng, er ikke alltid like enkelt. Men med nattøy til barn, som du finner her hos Zalando, er du ett steg nærmere.

Her finner du nattøy til alt fra de aller minste, til de litt større barna, så hele familien kan nyte en rolig natt i behagelige klær. Velg mellom todelte og enkle sett, med og uten føtter.

Med materialer som 100% bomull, får du ekstra behagelig og mykt nattøy, slik at minsten holder seg komfortabel hele natten igjennom. Se gjennom utvalget her hos Zalando, og finn ditt barns nye favoritt.

Gjør det gøy med pyjamas fra Zalando

Hvis minstemann synes pyjamasen er kul, kan det ofte være lettere å få han eller henne til å ta den på. La barna være med å velge hvilken pyjamas de synes er finest, og gi dem litt frihet og valgmuligheter i kveldsrutinen.

Hva med et todelt sett med safaridyr? Eller kanskje en onepiece med varmluftsballonger i forskjellige farger faller mer i smak?

Her er det en mengde forskjellige valgalternativer, så både foreldre og barn kan boltre seg i utvalget. Alle regnbuens farger, og en hurv av forskjellige mønstre og grafikk, gjør leggetiden til en lek.

Hold det praktisk

For de aller minste, kan det være en god idé å gå for en pyjamas med glidelås man kan åpne fra begge sider. Da blir eventuelle bleieskift gjennom natta mye enklere og raskere.

For de litt større barna, kan det derimot være smartere med nattøy til barn som er todelt, slik at om det skulle være nødvendig med en dotur i løpet av natta, trenger de ikke ta av seg hele pysjen. Her har alder altså noe å si.

Uansett hva ditt barn trenger, kan du finne nattøy til barn her hos Zalando som passer. Hold det praktisk, og du er på rett vei.