Barneklær

Populære filter
2 845 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Gjør barna klar for hverdagen med Name it barneklær

Det er ikke til å stikke under en stol at det er flest hverdager, og derfor trenger alle og enhver en del hverdagsklær. Blant utvalget av Name it barneklær, som du får her hos Zalando finner du plagg som stilfullt kan kle de minste fra topp til tå, og gjøre dem klare til skole og barnehage.

Hva med en behagelig strikkegenser i tre farger, laget med bomull som forsikrer at komforten er på topp hele dagen? Eller kanskje et par jeans laget med blant annet elastan, slik at barna kan nyte bevegelsesfrihet i skolegården? Uansett, så finner du plagg som tar hensyn til både barnas komfort og lekne stil.

For et litt koselig element kan du gå for bomullsgensere med grafikk av søte dyr, og for de tøffe gutta finner du T-skjorter med stilige mønstre og bilder. Om barnas hverdag krever at de har det behagelig gjennom lek og bevegelse, og ikke minst litt mer praktiske plagg, så finner du cargobukser med lommer perfekte for små ting og tang.

Ute og inne med Name it barneklær

Blant utvalget av Name it barneklær her hos Zalando er det plagg, som passer like godt til innendørs lek og moro som til spennende eventyr ute i skolegården og på lekeplassen. Hva med en jumpsuit i ull som holder varmen og komforten på plass på kalde vinterdager, både inne på lekerommet og under dressen på lekeplassen?

Du finner også vinterkåper med faux pelskrager, som er varmt fôret for ekstra kalde dager. Formsydde mansjetter holder vind og kulde unna ermene, og en god hette beskytter hode, ører og fjes når været står på som verst. En avtakbar hette gir et ekstra praktisk element, og gode lommer er fine for frosne hender.

En varmt fôret vinterdress for de aller minste er alltid god å ha, både i vogna på trilleturer og når dere er på farten ellers, og en pelskrage er både stilig og god og varm. En strikket cardigan er deilig både inne og under ytterklærne, mens en strikket jumpsuit med glidelås er både praktisk og deilig.

Gjør klar for fest og avslapning

Blant utvalget av Name it barneklær som du finner her hos Zalando kan du også finne plagg som passer til mer spesielle anledninger. Hva med en hvit finskjorte som går like fint til et stilig par jeans som til findressen? Du finner også bodyer med blondekrager, perfekte under seleskjørt og kjoler for de aller minste. Du finner også blomstrete kjoler og dressjakker, så hele familien kan være klare for festligheter.

Til avslappende kvelder etter en lang dage, finner du pysjamaser og koseklær, som lar dere senke skuldrene og tilbringe kvalitetstid sammen i mer avslappet tilstand. Hva med en topakk med pyjamaser i 100% bomull for minstemann? Eller en blomstret nattdrakt med praktisk glidelås for enkle bleieskift?

De fleste klærne som du finner blant utvalget av Name it barneklær kan vaskes på 30 eller 40 grader, og helst på finvaskprogram. Skånsomt vaskemiddel er alltid å foretrekke, og oftest vil du unngå tørketrommelen for å bevare plaggene best mulig.