Barnesko

Populære filter
175 produkter

Smarte Superfit barnesko til utforskende barneføtter

Superfit barnesko karakteriseres av sin høye pusteevne. Særlig når barna leker, utforsker og bruker tiden på å oppdage naturen, trenger de en barnesko som støtter og som sitter godt samtidig som den puster.

Barneføtter i utvikling fortjener sko som Superfit barnesko, der en GORE-TEX®-membran holder de vesle føttene tørre i all slags vær, samtidig som det ventileres optimalt. Funksjonen er optimal for en fot i stadig utvikling og bevegelse.

Alle barneskoene er vanntette samtidig som de puster. Noen av vinterskoene er det likevel lurt å impregnere for at de skal holde seg tørre og vare lengst mulig.

Slitesterke, solide såler

Den solide yttersålen er av slitesterk gummi som tåler å utforske både ute og inne. Mellomsålen støtter opp om foten på en behagelig måte, noe som gjør at skoene lever opp til navnet Superfit.

Med et tynt fôr og over- og innermaterialer av tekstiler, er den vesle foten sikret en god opplevelse når verden utforskes. Noen av barneskoene er også av mykt, slitesterkt lær som gjør den ekstra komfortabel for en fot under utvikling.

Barneskoene som er beregnet på vinter er varmt fôret.

Bare det beste er bra nok for barn

Superfit barnesko er ledende i det europeiske markedet og en pioner i kvalitetssko til barn. Særlig i tet er de når det gjelder kvaliteten på sko til barn som lærer å gå, joggesko og innesko. Denne kvaliteten bygger på en bærekraftig filosofi der materialene i bruk er av de aller beste, både når det kommer til den bærekraftige verdien til råmaterialene og til tryggheten av å bruke dem i produkter til barn. Dette testes jevnlig.

Flere og flere anbefaler Superfit barnesko til barn som lærer å gå, nettopp på grunn av denne kvaliteten. Alle barneskoene tilbyr en ultimal komfort og sikrer at foten ikke kommer i klem på noe punkt. Resultatet er at barnas føtter har mye rom å rulle rundt og vokse i uten å hemmes. Takket være de myke materialene av høy kvalitet får du her en komfort som bare finnes på øverste hylle.

Superfit barnesko testes også for skadelige stoffer av uavhengige aktører for å sikre at de er fullstendig trygge å bruke. I tillegg til de materialene som står på listen, testes barneskoene for hvor mye de tåler i produsentens egen testlab. Menneskene bak Superfit barnesko mener at bare det aller beste er bra nok for barna våre, og de ønsker å forsikre seg om at barna faktisk får det også.