Populære filter
32 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Stilsikkert og spennende med ALOHAS-sko

ALOHAS er merket for deg som liker sofistikert stil, men som også liker å skille deg ut i mengden. Her hos Zalando finner du et herlig utvalg av ALOHAS-sko, som lar deg perfeksjonere stilen din til alle anledninger.

Hva med et par stilrene ankelstøvletter i stilsikkert svart lær, med geometrisk blokkhæl og praktisk glidelåslukking? Disse støvlettene passer utmerket sammen med jeans og en skinnjakke, for hverdagen når du løper ærender gjennom byen, men fungerer også til sofistikerte og profesjonelle dager på kontoret, med dressbukser og en stilsikker blazer.

Den ikoniske firkantede tåen på skoene fra ALOHAS gir et stilsikkert og spennende uttrykk, som likevel glir rett inn i garderoben din. Den forhøyede ankelsilhuetten gjør støvlettene perfekte sammen med avkortede bukser, skjørt og kjoler.

Tilsett farge med sko fra ALOHAS

Her hos Zalando finner du sko fra ALOHAS som ikke bare passer inn i den nøytrale fargepalletten i garderoben din, men som også kan tilsette farge og liv til ethvert antrekk. Du finner for eksempel den klassiske ankelstøvletten i spreke farger som lilla, og med diverse geometriske mønstre, som gjør at du kan gi et ellers nøytralt og ensfarget antrekk en liten, fargerik vri.

Et par sko fra ALOHAS er den perfekte måten å gi antrekket ditt smakfull personlighet, samtidig som du bevarer den sofistikerte og polerte stilen din. Du finner også sko med teksturert lær, som gir en litt mer dempet, men like fullt stilriktig look.

Hva med et par støvletter med svart eller brunt lær med dyreprint? Match dem med en lignende håndveske og belte, for en gjennomført og stilriktig look.

Velg ALOHAS-sko, velg bærekraft

Her hos Zalando finner du en rekke sko fra ALOHAS som er laget på mer bærekraftig vis, med miljøvennlige materialer og produksjonsprosesser. Du kan enkelt se hvilke produkter hos oss som benytter mer mijøvennlige prosesser, ved å se etter den grønne bærekraftmerkingen på produktsidene våre.

ALOHAS-sko er blant annet laget med lær fra Leather Working Group: En organisasjon som sikrer at læret med denne merkingen er produsert av miljøansvarlige lærprodusenter. Leather Working Group sikrer at hele produksjonsprosessen, fra start til slutt, følger deres krav til bærekraft.

Når du ser et produkt på sidene våre merket bærekraftig, kan du klikke inn på hvert enkelt produkt, for å se hva dette innebærer for dette spesifikke produktet. Hvert lille bærekraftige valg i hverdagen er et steg i riktig retning for miljøet, og summen av alle disse små valgene kan til sammen utgjøre en stor forskjell.