Sandaler til dame

Populære filter
2 018 produkter

La sandaler til dame bli ditt trofaste følge

Sommeren står for døren og det gjør også sesongens damesandaler. Våren fyller oss med liv og energi, og gir oss inspirasjon til å fornye garderobeskapet. Det er bare å velge og vrake i de utallige modellene som finnes på markedet. Slipp tærne løs i åpne sandaler og nyt den behagelige følelsen.

Det er én ting som definerer varme dager og det er sandaler. Et par mules til jeans eller platåsandaler til et langt skjørt er en veldig behagelig kombinasjon og ikke minst trendy. Sandalene har tidligere kun hatt sommersesongen til felles, men hvorfor vente, det er absolutt mulig å bruke sandaler til dame også før sesongen. En høyhælt platåsandal med sokk er noe vi ser stadig på motefronten.

Komfort og stil går hånd i hånd, og det gjelder også skotøy. Velg et par med hæl og mønster eller et par i stilig skinn. Sett enkelt sammen et stress-fritt antrekk som lar deg trå trygt hele dagen. La føttene puste og gi støtte i sko med remmer, som sikrer optimal komfort. Når du er komfortabel fra topp til tå, så vises det.

Sandaler med hæl til sommer eller fest

Ta på deg et par høye sandaler med pyntesteiner til en knelang kjole for en bevisst look, eller kjør en uformell stil med shorts og hatt til et par sandaler med snøring. Flere varianter av lukkede sommersko finnes med for eksempel spenner eller glidelås til en stivere stil, eller med reimer og hemper for en laid-back, bohemian look. Skap et antrekk som aldri går av moten ved åkombinere en kilesandal med dine favorittjeans og en hvit t-skjorte.

Et perfekt festantrekk oppnås med riktig tilbehør. Akkurat som det finnes vesker som fungerer best med enkelte trender, finnes det sandaler som gir antrekket et gjennomført resultat. Korksandaler med leggings er ideelt for lette utflukter og du vil se sporty og trendy ut. Til større anledninger kan du imidlertid plukke ut et par sandaler med hæl i lakk eller kanskje semsket skinn med en palazzo bukse i samme nuanse.

Et par komfortable og stilige espadrillos kan følge deg under utallige aktiviteter i hverdagen, som til jobb, shopping eller til en hyggelig dag med familien. Kombiner med en sommerkjole eller kanskje et skjørt med høy midje og kort topp. Til lengre spaserturer i byen eller i marka, kan du finne noen loafers eller sandaler med god demping.

Sandaler til dame og bærekraft

Sandaler er åpne sko som beskytter fotsålen og er muligens et av de enkleste og eldste fottøyene som finnes. I det gamle Egypt brukte man sandaler laget av palmeblader og papyrus, mens i Roma brukte de romerske legionærene skinnsandaler. Disse var festet med stropper som dekket hele foten opp til over ankelen. I antikkens Hellas var sandaler det vanligste fottøyet for kvinner, og disse hadde et design som ligner skoene vi bruker i dag.

Hos Zalando kan du finne produkter markert "bærekraft". Disse produktene har en mindre miljøpåvirkning, og går gjennom energibesparende prosesser der det blir brukt resirkulerte materialer. Remsandaler fremstilt av lær fra miljøansvarlige lærprodusenter og jutesandaler med snøring fremstilt av resirkulert bomull er et par eksempler.

Hvis du er en bevisst shopper og leter etter det perfekte paret kan du her finne sko til dame som oppfyller dine etiske og bærekraftige standarder. De er blant annet laget av resirkulerte plastflasker, naturlig jute og gummibunn som er karbonnøytrale.