Maxikjoler

Populære filter
1 055 produkter

Maxikjoler for alle årstider og anledninger

Her er det noe for enhver stil og smak – ja, til og med for deg som vanligvis ikke er en kjolebruker. Det finnes en maxikjole for de aller fleste anledninger. Mange av disse lange kjolene passer like godt på jobb, med støvletter eller joggesko, som på en rolig sommerdag med sandaler og solbriller, eller i bryllup med høye heler og en clutch. For et minimalistisk uttrykk, kan du velge maxikjoler i nøytrale farger og med en rett silhuett. Er du mer glad i det bohemske og 70-tallsinspirerte, kan du gå for en luftig kjole med vakkert blomsterprint, eller en hvit kjole med blondedetaljer og myke rysjer. Eller kanskje du er på utkikk etter en lang og elegant kjole til gallamiddag?

Lange kjoler som kan brukes på mange måter

Her hos Zalando finner du maxikjoler med lange og korte ermer. Noen har spaghettistropper, og andre er skulderfrie. Lette og luftige kjoler i lin, bomull eller viskose er perfekte for sommeren, og passer like godt til våren og høsten, i kombinasjon med en romslig strikkegenser og kåpe. Om du ønsker å holde varmen, og samtidig beholde silhuetten i en innsvinget maxikjole, kan du bruke en kroppet genser over. Pakk deg inn i en varm og god strikket maxikjole i ull om høsten og vinteren. Den passer utmerket til rolige dager hjemme, med myke sokker og en kopp te, og transformeres til et elegant selskapsantrekk i kombinasjon med høye støvletter og klassiske øreringer.

En fotsid kjole er garderobens store helt

Med en maxikjole i garderoben, har du alltid et lettvint og behagelig plagg, til dager du ikke orker eller har tid å sette sammen et antrekk, men fortsatt ønsker å kle deg fint. Dette er et nøkkelplagg til uanstrengt eleganse. En lang kjole utgjør så og si et helt antrekk, og sikrer deg komfort og stil, uansett om du skal i selskap eller en liten tur på butikken.