Boots

Vinterstøvler

Filter

541 produkter

Selv om det er vinter kan man fortsatt ha tøffe sko på bena! Noen enkle sorte som passer til det meste eller noen med litt knæsje farger som fremhever din stil - valget er ditt. Vi har nemlig både høye og korte vinterstøvler, med varmt fôr, og i kraftig skinn som tåler sørpe og snø. Slik kan du trygt gå en varm og elegant vinter i møte!

Vinterstøvler som matcher din stil

Man kan ikke bo i Norge uten et godt par med vinterstøvler, og da er det viktig å finne sko som passer til dine bruksområder og ikke minst din stil. For en urban stil kan du lett ta på deg noen vinterstøvletter eller høye vinterboots, og fortsatt se bra ut når du shopper i bygatene. I nøytrale farger matcher de det meste, som jeans eller kjoler, mens du kan gå for friskere farger om du ønsker litt mer farge til hverdagen. Er du mye ute på tur kan det være lurt å finne et litt høyere par sko med snøring, slik at de sitter tett mot foten og holder snøen unna.

Hva er viktig når man kjøper vinterstøvler?

Den norske vinteren består av mye is og snø, men også en del regn og sludd. Derfor er det viktig at skoene passer til alle disse forholdene. Gode vinterstøvler må isolere godt mot kulden, samtidig som de tåler vann. Det er nemlig litt ekstra deilig å komme frem til jobben eller skolen med tørre bein, og selv gåavstanden fra døra til bilen kan være nok ved visse forhold. I tillegg er det viktig at de har en god såle som ikke glir alt for lett på isen. Et godt par ullstrømper kan være deilig å bruke i skoene, og for å gjøre de ekstra vanntette kan det være lurt å impregnere dem.

Flere favoritter

Skibriller Dame

Skibriller

Snowboardjakker

Cardigans

Ulltøfler

Ullklær