Vinterstøvler

Populære filter
711 produkter

Perfekt skodd i vinterstøvler til dame

Fra koselige vinterstøvler som du bare tråkker rett ned i til rene stilikoner, som du kan gå ut på byen i, eller varme vinterstøvler til en travel hverdag, finner du akkurat det du trenger når du blar deg gjennom vårt spekter av vinterstøvler til dame. Enten du ser etter det aller siste eller du er ute etter et bestemt merke, kan du være sikker på at du blir perfekt skodd for en vinter verdig postkortene.

Optimal beskyttelse

De rette vinterstøvlene til dame er helt klart en viktig del av det rette antrekket. Enten du er ute på vinterfjellet eller i byen, så trenger du den optimale beskyttelsen i vinterkulden. Finn et par vanntette vinterstøvler til dame som gir deg en tørrskodd opplevelse hele vinterhalvåret. Enten du finner en nordisk stil som ivaretar både varme og ventilasjon, når gradestokken kryper ned under null, eller du trenger vinterstøvler til dame som beskytter føttene dine i vinterkaldt regnvær, så er det enkelt å finne et stilig par i spekteret vårt av vinterstøvler til dame.

Beskyttelsen du trenger når du skal ut i ekstremt vær, kan du kombinere med vinterstøvler til dame av solide materialer som holder føttene varme og tørre kombinert med en stil, som enten står til dagens trend eller er den evige klassikeren. De forskjellige vinterstøvlene inneholder forskjellige materialer, og du bør velge det fôret som passer deg best. Herunder finner du ullfôret som er det mest effektive, fleecefôret som er det som tørker raskest og bomullsfôret som egentlig egner seg best til de litt mildere vinterdagene.

Du kan også ta et godt valg når det kommer til såler. Her er det gummi, poyuretan og rågummi som er mest brukt. Skal du ut på glatta er det lurt å velge et par med en solid gummisåle.

Kledd til enhver anledning

Du kan velge et fargerikt par med vinterstøvler til damer for å kunne fullføre et trendy antrekk til en festlig anledning, samtidig som du beskytter føttene dine mot den verste kulden. Da lyser du opp i trøtte, mørke høstkvelder eller i de mørke vintermånedene.

Finn deg et par vinterstøvler som passer til den varme parkasen, og du er pent kledd til enhver anledning. Her er det alt fra de klassiske snørestøvlene som går til akkurat over ankelen til de pene skinnstøvlettene. Fordelen med et par skinnstøvletter er at de puster og tilpasser seg foten. Dermed blir det et behagelig klima for føttene dine, og dersom du husker å pleie dem gjennom sesongen vil de holde seg pene.

Alt etter hvilket antrekk du velger og hvor du skal, er det lurt å ha flere par vinterstøvler til dame gjennom en sesong. Dermed kan du velge både et par skinnstøvler og et par i en tex-membran som er mer vanntett. For å få skinnstøvlene dine tilnærmet vanntette, må du behandle dem med lærfett og impregnering. Behandler du dem riktig, vil de vare lenge og har du flere par så kan du være skodd til enhver anledning, sesong etter sesong.