Dameklær

Populære filter
2 310 produkter
cecedelua
cecedelua
cecedelua·

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Vær selvsikker med dameklær fra Vero Moda

Enten det er for lange dager på kontoret, avslappende helgeutflukter eller spesielle anledninger kan du her hos Zalando finne klær fra Vero Moda, som passer til enhver anledning. Et par chinos er fine til både jobb og til de mer pyntede anledningene. Du finner chinos i flere klassiske farger, som blant annet svart, kremfarge, mørkegrå og oliven. Her kan et enkelt skoskifte ta deg fra jobb til fest. Valget av bluse ditt kan også ta deg fra business til moro på én, to, tre.

Din neste favorittbluse kan du også finne fra Vero Moda her hos Zalando. Hva med en topp i viskose, med puffede ermer og blomsterprint? Eller kanskje du er av typen som foretrekker ensfargede plagg? Du finner uansett begge deler her hos Zalando. Kle den opp eller ned, sammen med et stilig skjørt i imitert skinn, klassiske high-waist jeans, eller stilrene chinos. Alt dette finner du i vårt utvalg av klær fra Vero Moda.

Gjør deg klar for fest med klær fra Vero Moda

Av og til skal det rett og slett feires. Med klær fra Vero Moda, som du finner her hos Zalando, kan du utvide garderoben din slik at du alltid er klar for fest. Hva med en stilig etuikjole i polyester, med flatterende v-hals og belte? Du finner den i ulike farger – som rød, blå, grønn og svart – slik at du kan velge den fargen som passer best for deg, dine toner og din stil.

For en herlig hverdagslook kan du gå for en strikket kjole som du kan kle både opp og ned. Lange ermer og en knelang passform gjør at den passer perfekt på kjøligere dager. Bruk den sammen med sneakers og en skinnjakke for et stilig urbant uttrykk, eller med knehøye støvletter for en mer elegant stil.

En svart og prikket kjole i polyester, med litt løsere passform og 3/4-ermer kan kles både opp og ned, og passer utmerket hele året rundt - sommer som vinter. En ensfarget kjole med ståkrage passer utmerket til både fest og kontoret.

Gjør klar for kaldere sesonger

Med klær fra Vero Moda kan du utstyre garderoben din med plagg til enhver sesong og temperatur – også det kalde vinterhalvåret. Velg deg en herlig strikkegenser med en deilig rullekrage og ekstra lange ermer på kjølige dager. Denne genseren får du i ulike farger, og den passer utmerket sammen med både jeans og skjørt.

Du finner også stilig yttertøy her. Hva med en utility jacket i rutete mønster, laget med polyester og ull? Skjortekrage og knapper gir et tilbakelent uttrykk som fortsatt er stilbevisst – og ikke minst komfortabelt.

Få ting er så behagelige som en strikkekjole når temperaturen synker, og her finner du herlige alternativer. Hva med en varm og komfortabel kjole i strikk, laget av blant annet ull, alpakka og elastan? Bruk den for eksempel sammen med boots for et urbant og moderne uttrykk, eller med sneakers for en deilig hverdagslook. Denne kjolen kan brukes til det meste.