Tøfler til dame

Populære filter
410 produkter
nenaavs
nenaavs
nenaavs·

Tøfler til dame for lange morgener

Hva er mer herlig enn en lang og langsom morgen, der du har all tid i verden med kaffekoppen, en deilig og utstrakt frokost, og absolutt ingen bekymringer? Jo, nettopp en slik morgen, men med et par tøfler til dame i tillegg.

Her hos Zalando finner du et stort utvalg av tøfler til dame, som virkelig lar deg nyte de lange morgenene, i tillegg til hektiske dager på hjemmekontoret og sene kvelder i sofakroken. Trenger du et par tøfler som er mer som sandaler, til å akkompagnere deg i alle huslige gjøremål, finner du det også.

Uansett hva dagen eller kvelden bringer på hjemmebane, kan et par tøfler til dame komme godt med. Utforsk utvalget her hos Zalando, og gjør deg klar for både lange morgener og sene kvelder, med komfort på beina.

Komfortabelt og fluffy med dametøfler

Er det komfort som gjelder når du beveger deg rundt hjemme, men du har fortsatt fashion på hjernen, kan et par dametøfler med fuskepels være akkurat det du er på utkikk etter. En åpen tå gjør slike dametøfler ypperlige til helårsbruk, siden de er luftige på sommeren, men også lett kan brukes med et par fluffy sokker på vinteren.

Her kan du også lett tilføye eleganse med en herlig pedikyr. Match gjerne lakken med fargen på tøflene, for en ekstra gjennomført look.

Er det varme du er ute etter, kan et par dametøfler med fuskepels både over og under foten være perfekte, eller gå for et par laget med saueull og en overdel av semsket skinn. Få ting er bedre på føttene enn ekte, god og varm saueull.

Godt hjemmemiljø

Også på hjemmebane er det viktig å ta miljøbevisste valg. Så hvorfor ikke gå for et par tøfler til dame som ikke bare er gode på foten, men også gode for miljøet?

Her hos Zalando er det enkelt som bare det å finne fram til mer bærekraftige alternativer i alle kategorier, og du kan i tillegg velge mellom ulike typer bærekraft når du legger filter på søket ditt. Slik kan du finne produkter som oppfyller de kravene du synes er viktigst.

Velg for eksempel tøfler til dame laget med resirkulerte materialer, som for eksempel polyester, som reduserer forbruk og minsker avfall. Gjenbruk av materialer er alltid et godt alternativ. Du kan også velge tøfler til dame i naturlige materialer, da for eksempel med lær sertifisert av Leather Working Group, som sikrer at skinnet oppfyller visse krav til en mer bærekraftig produksjon. Her er det bare å baske seg i bærekraft.