Sko

Populære filter
108 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Teva-sko er valget for alle natureventyrere og oppdagere

Teva lager sandaler, utendørs- og sportssko for hele familien. Dette amerikanske merket er en ren ekspert på dette feltet, med arven og erfaringen som skal til. Faktisk, så ble selskapet grunnlagt av en turguide fra Grand Canyon i 1984, og han var også den første i verden som produserte sportssandaler.

Så, om du enten brenner for lange fotturer eller har en lidenskap for rafting, er Teva sine sandaler en perfekt løsning. Få grunnlaget for uforglemmelige utflukter i kraft av design, materialvalg og de rette løsningene med dette merket.

Teva-sko og -sandaler oppfyller alle behovene til en friluftseventyrer, og muliggjør og støtter all moro i naturen. Og, dette med en egen stil og form som passer til de fleste garderobeskap.

Teva-sandaler og -fottøy for din hverdag og frie lek

Om du enten vil labbe rundt uten en plan i byen eller utforske landsbygda, så finner du støtten og komforten for dine føtter med Teva-sandaler og -fottøy. Med rent ikoniske modeller beregnet på fottur, og en særdeles god motstandsdyktighet og grep i sålen trår du trygt frem.

Og, dine føtter vil takke deg takket være de lurt plasserte polstrede seksjonene. Med disse kan du gå litt lengre, og du slipper å bekymre deg for uønsket ubehag og gnagsår. Glem heller ikke de forskjellige produktene som er særlig egnet til dager på og ved vannet. Dine føtter tas vare på med de rette løsningene. Teva har noe for ethvert eventyr.

Men ytelse er ikke alt. Teva har også forståelse for trender innen streetwear, og designer med tanke og inspirasjon derfra. Her får du muntre og moderne design som enkelt lar seg kombinere til mange antrekk, og skaper et helhetlig møte mellom hverdag og eventyr.

Gå inn i fremtiden med de rette valgene av sandaler og sko

Merket og produksjonen bak de herlige sandalene og skoene foregår også med forståelse for vår verden, der de benyttes og eventyrene skapes. Dermed har Teva gjort sitt for å snu forbruk og minske miljøpåvirkningen fra sin produksjon.

Se etter fottøy skapt i resirkulerte materialer, som for eksempel resirkulert plast, eller produsert med metoder ment å redusere vannforbruk. Og gled deg over initiativet for å redusere emballasje.

De er fokuserte på å implementere endringer som har stor innvirkning. Slik kan du trå selvsikkert inn i fremtiden, med luftige og behagelige føtter, kledd i artikler som gjør sitt for å hjelpe omverdenen å hente seg inn.