Softshell-jakker til herre

Populære filter
62 produkter


Beredt med softshell-jakker til herre

Softshell-jakker til herrer er et «must have» i treningsgarderoben, og er vel så god til den aktive hverdagen. Som navnet antyder, har disse jakkene et tynt og værbestandig lag som ikke hemmer bevegeligheten din, hverken med tyngde eller dårlig passform. Dette er skallet du legger utenpå resten av antrekket for å regulere temperatur, og for å møte ruskete vær.

Med lav egenvekt, og et svært moderne snitt, blir softshell-jakka fort en del av hverdagsgarderoben. Med de ulike fargene og forskjellige design, kan denne artikkelen brukes til det meste.

Hos Zalando har vi således en rekke softshell-jakker til herre, slik at du kan finne din nye venn til ruskete vær, idrett, eller en sporty hverdag.

Skalljakker til menn for sporty glede

Med lav vekt, og moderne tekniske stoffer som sørger for å holde deg luftig men tørr, er skalljakker til menn det perfekte valget å ta med på tur som forsterkningsplagg. Vel så gode er de til joggeturer og annen aktivitet i variert vær, og med den supre kvaliteten, moderne stil og design, sklir de lett inn i gatebildet.

Velg blant en rekke modeller hos Zalando i forskjellige farger, og lek med detaljer som for eksempel plassering av glidelåsen. Her får du et plagg med enorm praktisk verdi, men som i tillegg kan piffe opp din unike stil, og oppgradere garderoben.Softshell-jakker til herrer fungerer akkurat som navnet tilsier – en skalljakke som skaper et ytre lag i antrekket. Velg blant varmende modeller, eller tynne modeller som utestenger vind og regn på litt varmere dager. For enhvert vær finner du skalljakker til menn som løser utfordringene det måtte bringe for deg.

Full bevegelsesfrihet og fart

Ved å være korrekt i snittet og lette i materialet, får du full bevegelsesfrihet i overkroppen med en softshell-jakke. Disse er myke og gode, med en komfort som hjelper deg å yte enda litt mer.

Bonusen på toppen av det hele, er bruken av resirkulerte materialer og andre bærekraftige tiltak i flere av artiklene i utvalget. Slik kan du velge moderne treningsjakker for menn, og samtidig ta hensyn til behovet for å lette trykket på miljøet.

Med en moderne softshell-jakke til herre står du klar for enhver utfordring, uansett vær, og med variasjonen i utvalget kan du velge etter behov, både når det kommer til stil og isolasjon. Skalljakken er rett og slett den moderne klassikeren for sporty herrer, og har en garantert plass i enhver moderne manns garderobe.