Bayern München drakter til herre

Populære filter
18 produkter

Bayern München-drakter til herre for sportslig utfoldelse

Det er alltid fint å kunne bruke farger og design til favorittlaget i hverdagen, enten det er på trening eller ellers. Her hos Zalando finner du et bra utvalg av Bayern München-drakter til herre, som lar deg gjøre nettopp det.

Her vil du finne alt fra skjorter, til shorts og bukser, som alle lar deg ta fatt på hverdagens gjøremål. Få selvtillit og inspirasjon til å prestere, med logoen og fargene til favorittlaget ditt.

Bayern München-drakter til herre, som du finner her hos oss, er laget med gode, tekniske fordeler, som fremmer deg i enhver situasjon. Se gjennom utvalget, og finn din nye partner.

Bayern München-klær til herre for kalde dager

Enten det er på vei til eller fra trening, eller på tribunen en kjølig kveld, kan Bayern München-klær til herre gjøre susen. Ta for eksempel en deilig hettegenser.

Med en blanding av bomull og polyester, får denne et behagelig sweatmateriale som holder deg behagelig hele dagen igjennom. Bayern München-drakter til herre er perfekte til å holde en liten bris, eller kjølige temperaturer i sjakk.

Lukking med glidelås, hette og kengurulommer gjør det enkelt å regulere temperaturen, og å beskytte hode og hender mot elementene når du inntar tribunen. Den herlige rødfargen og logoen på brystet er kronen på verket.

Bærekraftig fotballstil

Mange av Bayern München-draktene til herre som du finner hos oss, er mer bærekraftige alternativer. Du finner blant annet klær laget med resirkulerte materialer som polyester.

Ved å bruke gjenvunnet materiale, tar de i bruk det som ellers ville endt opp som avfall, noe som gir bedre bruk av ressurser og sparer miljøet for unødig søppel. Så her kan du ta gode valg for både deg og planeten.

Se gjennom utvalget av Bayern München-drakter til herre her hos Zalando, og velg bærekraftige produkter. Bærekraftig fotballstil er enkelt.