Katalog

235 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Rip Curl er et surfemerke som har vært ledende tilbyder av surfeutstyr og klær i over 30 år. Fra våtdrakter med innovative tekniske løsninger til avslappende klesplagg og lekre badeklær, er de en storfavoritt både blant profesjonelle surfere og tilhengere av surfestilen.

Internasjonale Rip Curl

Rip Curl er originalt fra Torquay i Australia, men har blitt et internasjonalt merke kjent over hele verden. De er sponsorer av en rekke profesjonelle surfere, og tilbyr også en rekke kule klær og avslappende looks til vi som digger den chille surfestilen. Du finner en rekke behagelige t-skjorter med kule prints og grafikk, gode hettegensere og skjorter. Leter du etter en kul og praktisk sekk, finner du en rekke ryggsekker i friske farger perfekt for studenter med mye å bære med seg. I tillegg finnes det en rekke flotte bikinier og badedrakter i trendy design som er perfekt for en avslappet dag i sola eller morsomme vannaktiviteter.

Rip Curl for vinteren

Rip Curl designer ikke kun bikinier og surfeklær for sommervarmen, men også en rekke snowboardklær og utstyr. Gå for en kul vinterjakke fra dette stilsikre merket, så har du en jakke som varer lenge og som holder deg god og varm vinteren gjennom. Merket sponser en rekke profesjonelle snowboardere, og har egne vinterkolleksjoner for både kvinner, menn og barn. Går du for fullt snowboardantrekk fra dette merket har du både stilen og kvaliteten på plass. Merket eksperimenterer ofte med fargerike blandinger og unike mønstre, slik at du kan ha en helt unik stil i bakken.

Andre interessante produkter