Solbriller til dame

Populære filter
3 190 produkter

Solbriller til dame er ditt uslåelige tilbehør

Et par solbriller er nok til å endre stilen din totalt. Helt i starten ble solbriller nok mest sett på som et hjelpemiddel mot solen, men med pilotene og senere jetsettet kom også kulheten. På 1950-tallet gjorde Hollywood-stjerner endelig tonede briller til et motestatement – og til populære accessories.

I dag lager flere av de største merkene sine solbriller i kolleksjoner som lett veves inn i merkets stil. Og disse gir deg de perfekte byggeblokker for din personlige attitude.

Sist, så skal vi ikke glemme den opprinnelige funksjonen til solbriller. Perfekt på høyfjellet i påskesolen, og på stranda om sommeren, til å beskytte øynene dine mot mindre behagelige stråler fra solen. Alt i alt, så gir solbriller til dame både mote og funksjon i en flott liten pakke.

Stil og beskyttelse med solbriller for kvinner

Solbriller for kvinner er både stilige og praktiske i ett. Sørg derfor for å finne det paret som passer best til ditt bruk, enten du kun skal ha et par gode briller til å skjerme mot solen i fjellveggen, eller om du ønsker et par snedige solbriller for kvinner som bringer frem stil og eleganse i sommerantrekket.

Det er derfor vi hos Zalando har samlet et så stort utvalg. Her kan du finne rett brille for rett nese.

Kanskje du ønsker et mørkere og mer elegant par for å lage en trendy og mystisk stil, eller et par avslappete og avrundede med store glass som er helt perfekte for strandlivet med sol og glede. De ulike solbrillene til dame gir muligheter for alt.

Solbrillen med former for deg

Når du ser etter solbriller, så tenk på ditt unike ansikt – hvert unike fjes har sine solbriller som passer best. Med et par som fremhever dine beste trekk får du også det meste ut av brillene.

For deg som har et mer ovalt fjes bør du kanskje unngå syttitalls maxi-innfatninger og heller velge briller som ikke skaper en maskeeffekt. For å forlenge veldig runde ansikter vil det derimot være bedre å fokusere på sommerfuglmodeller. Akkurat som med andre klesplagg og tilbehør, så skal solbriller til dame passe damen som bærer dem.

Tenk også på hårstilen din – hvordan vil brillene passe inn med dagens frisyre? For å alltid ha et passende par på lur anbefaler vi å utvide garderoben med flere par solbriller til kvinner. På den måten stiller du klar for stil og funksjon – alltid.