Katalog

Populære filter
189 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Sorel – solide sko for store og små

Det er mange av oss som kjenner til merkevaren Sorel og deres slitesterke vintersko. Sorel ble grunnlagt i 1962 som produsent av sko egnet for arbeid og vintersport. Produksjonen ble etter hvert utvidet med sports- og fritidssko for alle. I dag lages skoene fortsatt med høy arbeidsmoral som lovpriser utsøkt håndverk og mote. 

God kvalitet er tradisjon

Med vårt ustabile vær kan vi forvente å oppleve fire årstider på én dag. Hvis det er sol og fint om morgenen, skal vi da ta på noen fine sandaler og bære noen regnstøvler i en svær veske? Vi kan godt gjøre det, eller gå for noen stilige allværsstøvler fra Sorel i vanntett, semsket skinn i stedet. Ja, du leste riktig! Produsenten vet hvor viktig designet og materialene er. Derfor behandler de alle typer lær slik at de blir vanntette. 

Sålene er også viktige. For komfortable turer i byen med sandaler eller pensko på, brukes det støpte gummisåler som gir føttene våre den behagelige støtten de trenger. Støvlene, støvlettene og sneakersene får en kjemisk behandlet gummi for godt grep. Den er tykkere og tåler dermed mye. Hvis du slår foten ved et uhell, demper sålen slagets innvirkning på foten. Denne typen funksjonalitet er utarbeidet gjennom merkevarens lange arbeidstradisjoner.

I takt med tidsånden og samtidig tidløs

Vi elsker Sorels stilrene slippers og remsandaler i pastellfarget, semsket skinn. De vekker reiselysten! Vi kan nesten føle føttene våre synke i den deilige, varme sanden på en strand i solnedgangen.

De varmfôrede turskoene og vinterstøvlene derimot, tar oss til fjellet en vinterdag. Med solbrunt eller svart skinn samt dekksåler av fuskepels og ull minner de oss om en tid med appelsiner og varm kakao i termosflasker. 

Om det er helg og du vil danse natten lang, er noen fine sneakers i metallaktig tekstil det riktige valget. Den funky sålen skal gi deg den sårt tiltrengte støtten, mens klubblysene skal reflekteres i skoenes glansfulle meshmateriale.