Filter1

Sorel
Katalog

188 produkter

Sko som aldri lar deg i stikken! Det canadiske selskapet ble etablert i 1962 av William H. Kaufmann og produserer fritidssko med høy kvalitet. I år 2000 ble Sorel en del av Columbia Sportswear og fortsetter å ekspandere. Sorel utvikler fritidssko som er spesielt godt egnet i kaldt og vått vær. Etter etableringsfasen skapte Sorel den varmeste og tørreste vinterstøvlen som fantes på den tiden. Sorel klarte dette med sko bestående av en innovativ kombinasjon av skinnmaterialie og gummisåle. Siden den gang forbindes Sorel med kvalitetssko, som konstant blir enda bedre og utvider med nye stiler!

Sorel - uslåelig kvalitet og komfort

I dag har Sorel stilige vintersko og fritidssko til dame, herre og barn. Spesielt Sorel Caribou vintersko er populære i Norge. Fra å fokusere på vintersko og fritidssko har Sorel utvidet sortimentet. I dag produseres vinterboots, tøfler, sandaler og fine ballerinasko. Du vil finne den perfekte skoen til alle årstider! Ikke la dine opplevelser begrenses av været, med Sorel sko kan eventyret starte nå! Sorel tilfresstiller behov for en sko til fritid og hverdag. Komfort, funksjon og stil. I vår nettbutikk finner du et omfangsrikt utvalg av Sorel sko, støvler og annet fottøy.

Ingen skjulte kostnader.

Få varene tilsendt kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis hos Zalando.

Zalando refunderer kjøp ved retur innen 30 dager. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Sjekk ut

Snørestøvletter

Remsandaler

Vinterstøvler

Gummistøvler

Ankelboots

Sorel – solide sko for store og små

Det er mange av oss som kjenner til merkevaren Sorel og deres slitesterke vintersko. Sorel ble grunnlagt i 1962 som produsent av sko egnet for arbeid og vintersport. Produksjonen ble etter hvert utvidet med sports- og fritidssko for alle. I dag lages skoene fortsatt med høy arbeidsmoral som lovpriser utsøkt håndverk og mote. 

God kvalitet er tradisjon

Med vårt ustabile vær kan vi forvente å oppleve fire årstider på én dag. Hvis det er sol og fint om morgenen, skal vi da ta på noen fine sandaler og bære noen regnstøvler i en svær veske? Vi kan godt gjøre det, eller gå for noen stilige allværsstøvler fra Sorel i vanntett, semsket skinn i stedet. Ja, du leste riktig! Produsenten vet hvor viktig designet og materialene er. Derfor behandler de alle typer lær slik at de blir vanntette. 

Sålene er også viktige. For komfortable turer i byen med sandaler eller pensko på, brukes det støpte gummisåler som gir føttene våre den behagelige støtten de trenger. Støvlene, støvlettene og sneakersene får en kjemisk behandlet gummi for godt grep. Den er tykkere og tåler dermed mye. Hvis du slår foten ved et uhell, demper sålen slagets innvirkning på foten. Denne typen funksjonalitet er utarbeidet gjennom merkevarens lange arbeidstradisjoner.

I takt med tidsånden og samtidig tidløs

Vi elsker Sorels stilrene slippers og remsandaler i pastellfarget, semsket skinn. De vekker reiselysten! Vi kan nesten føle føttene våre synke i den deilige, varme sanden på en strand i solnedgangen.

De varmfôrede turskoene og vinterstøvlene derimot, tar oss til fjellet en vinterdag. Med solbrunt eller svart skinn samt dekksåler av fuskepels og ull minner de oss om en tid med appelsiner og varm kakao i termosflasker. 

Om det er helg og du vil danse natten lang, er noen fine sneakers i metallaktig tekstil det riktige valget. Den funky sålen skal gi deg den sårt tiltrengte støtten, mens klubblysene skal reflekteres i skoenes glansfulle meshmateriale.