Sneakers til dame

Populære filter
469 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter
miiamata
miiamata
miiamata·

Finn frem til dine adidas-sneakers til dame

Enten du skal løpe flere mil, ta en gåtur med venner eller spille ballspill, kan du komme deg langt med et par adidas-sneakers til dame fra øverste hylle. Kjente, kjære adidas passer med de fleste antrekk, med sine striper i kontrast eller innovative mønstre.

adidas-sneakers til dame passer utmerket til jeansen, og fullfører antrekket på en sporty måte. Behagelige materialer og et godt, tidløst design har gjort at adidas-sneakers til dame har vært med oss i tiår etter tiår, og designerne følger med i tiden og holder seg tett i teten. Du finner skoene på øverste hylle, når det kommer til kvalitet og stil.

Kraften ligger i sålen

Velg en joggesko med boost, og du vil kjenne at energien du legger i stegene dine kommer tilbake til deg. Kraften du får i retur gjør at du nærmest svever på løpeturen din. Det er en følelse som gjør at du mer enn gjerne løper – igjen og igjen.

adidas legger mye arbeid i sålene, både i yttersålene og mellomsålene. Her er det yttersåler av gummi, og syntetiske såler som holder kontakten med underlaget, slik at du kan ha bakkekontakten i orden. Mellomsålene har demping og ekstra støtte, akkurat der foten din trenger det, i tillegg til boost i de løpeskoene som trenger det. En boost du lett blir glad i.

Såler spiller en veldig viktig rolle, og synes du at den flate, klassiske sålen blir for tynn, kan du se på de herlige platåsålene. De gir et kraftig, men stilig uttrykk som passer til det aller meste av hverdagsklær.

Aktiv livsstil med adidas-sneakers til dame

Smarte detaljer, som ekstra støtte rundt ankelen kan bli en kledelig detalj i adidas sneakers til dame. Se bare på de høye modellene, enten med borrelås helt øverst eller med skolisser helt opp. Med polstring rundt ankelen er den godt beskyttet, både mot kulde og overtråkk.

Enten du velger deg et knallrosa par, eller et klassisk par med striper i kontrast, støtter adidas-sneakers til dame en aktiv livsstil, både i valget av materialer og i konstruksjonen av selve skoene. Med valget av pustende, støttende materialer i overdelen, i tillegg til støtte og demping i sålen, er det bare å bli med i aktivitetene som skjer rundt deg.

I tillegg er adidas stolt over å kunne fortelle om at de bruker over 50 % resirkulerte materialer, noe som er verifisert gjennom en tredjepart. adidas tar imot brukt polyester og plast, og lager dette om til polyester av høy kvalitet. Det er bare å finne frem til favoritten.