Sko til dame

Populære filter
43 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Innovative og stilige Salomon sko

Zalando tilbyr et stort utvalg av flotte joggesko og tursko til dame fra Salomon. Vi har sko i en rekke forskjellige stiler, farger og modeller, slik at du enkelt kan finne en sko som tilfredsstiller dine behov og passer rett inn i din unike garderobe. Hva med en stilig joggesko i svart med hvit gummisåle og et flerfarget mønster på hælen? Vi har også flere alternativer for den som ønsker noe helt unikt, blant annet en utrolig lekker hvit joggesko med striper, og blå og røde detaljer. Denne skoen har et smart lissesystem, som gjør det enkelt å regulere passformen etter din fot.

Spenstige og fargerike Salomon sko til damer

Salomon har et solid utvalg av sko som dekker diverse fritidsaktiviteter og behov. Her er det mye å velge i, og merket er kjent for sin bruk av innovativ teknologi, smarte materialvalg og stor slitestyrke. Salomon tilbyr alt fra avanserte og praktiske tursko, til fritids- og hverdagssko i en rekke modeller og farger. De har blant annet noen tidløse støvler som garantert sørger for at du kommer deg helskinnet gjennom vinteren.

Disse skoene passer utmerket til utendørsaktiviteter. De består av en overdel av kunststoff og et varmt fôr som bidrar til å holde føttene komfortable, uansett temperatur. Skoene har også moderne og avanserte såler, som gir godt feste og hjelper deg å holde balansen uansett underlag.

En moderne bysko som passer til alt

Salomon sine sko er både moteriktige og praktiske. Merkets moderne joggesko er klassiske, på samme tid som de er elegante og stilrene nok til å kunne brukes til hverdags. Sjekk blant annet ut deres stilige og klassiske joggesko, med en kraftig gummisåle for ekstra demping og komfort.

Skoens overdel puster med svært gode ventilering, og de fungerer derfor ypperlig på trening eller i varmere vær. Joggeskoene kommer i tillegg med en moderne innersåle, som er spesiallaget for å gi føttene ekstra støtte.