Badesko til dame

Populære filter
211 produkter
evacordia
evacordia
evacordia·

Gjør vannkanten enda bedre med badesko til dame

Enten du tilbringer tiden din ved bassengkanten, i bølgeskvulp på stranda, eller bare trenger et par sandaler til dusjen på treningssenteret, så kan du finne det du trenger i utvalget av badesko til dame her hos Zalando.

Her finner du et stort utvalg av flere forskjellige farger, stiler og passformer, slik at du kan velge den badeskoen til dame som passer best for akkurat deg og dine aktiviteter.

Enten du er på utkikk etter klassiske flip flops, et litt mer robust par med lukket tå eller et par som også kan ta deg gjennom Sydens gater, så kan du nok finne det du trenger her hos Zalando. Se gjennom utvalget vårt, og velg din favoritt.

Velg badeskoene til dame som passer til din stil

Enten garderoben din er full av farger eller består av en mer nøytral fargepallett, kan du finne badesko til dame hos Zalando som passer til resten av garderoben din.

Hva med en herlig badesko i plast, med åpen tå? Denne får du i et stort utvalg av forskjellige farger, som blant annet rosa, grønt og brunt, så du kan velge det paret som resonnerer best med deg.

Eller hva med et par badesandaler i svart med regnbuefargede detaljer? Her kan du virkelig la din personlighet skinne, enten det er på stranda, ved bassenget, eller i treningsgarderoben.

Velg badesko, velg miljø

Her hos Zalando er det enkelt å ta bærekraftige valg, og du kan lett finne fram til mer miljøvennlige produkter ved å se etter den grønne miljømerkingen på produktsidene våre.

Du kan for eksempel velge et par badesko til dame framstilt med minst 20 % økologiske og innovative alternativer til fossile brennstoffer, noe som er et lite steg i riktig retning for miljø og kloden.

Du finner blant annet også produkter laget med resirkulerte materialer, noe som bidrar til å minske klimautslipp i produksjonsprosessen.