Tøfler til dame

Populære filter
36 produkter
lisaifi
lisaifi
lisaifi·

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ikoniske slagere fra UGG Tøfler til dame

For deg som lett fryser på føttene er løsningen enkel. Gå til innkjøp av noen varme og behagelige tøfler fra UGG, som garantert vil holde deg varm. Laget i silkemykt saueskinn er disse tøflene perfekte for deg som liker varmt fottøy. Dette er tøfler som er perfekte for lange dager innendørs, enten du bare vil slappe av eller kaste på deg noe stilig. Du finner et stort antall med UGG Tøfler til dame som er tilpasset ulike stiler. Hvis du er av typen som liker et zebra-inspirert mønster vil du finne tøfler som passer deg. Er du av den mer klassiske typen så finner du også en rekke nøytrale UGG Tøfler til dame.

Designet bærer preg av en åpen skotupp, som gir deg god lufting og bidrar til en kul profil. Hælen er formet med en platåsåle, som gir deg demping og beskyttelse. Tøflene lukker du enkelt med en rem, som kan tilpasses slik at tøflene sitter godt på føttene. Selve sålen er satt sammen av syntetiske materialer for bedre grep, og er bygget for stabilitet og demping. Samtidig finner du også et varmt for som er perfekt for deg som er redd for å fryse på føttene.

UGG sko til dame gir nytt liv til den klassiske tøffelen

Hvis du heller leter etter en mer klassisk stil, så kan du finne en rekke varianter av UGG sko til dame i suede, eller ruskinn, som har et lukket design. Innermaterialet består av lær som sørger for at føttene ikke kjennes svette, selv ved langvarig bruk, samtidig som det motvirker vond lukt. Dekksålen består av lammeskinn, noe som gjør tøflene ekstremt komfortable til bruk gjennom hele året. Den runde skotuppen sørger for en sko som både sitter godt på føttene, samtidig som den flate hælformen bidrar til en slank profil.

Når det gjelder å ta vare på dine lekre UGG Tøfler til dame, så er det anbefalt å impregnere tøflene før bruk for å unngå eventuelle skader i stoffet. Det kan også være lurt å tørke av tøflene med en fuktig klut hvis de blir skitne. Husk at suede ikke bør vaskes i vaskemaskinen, så det er bedre å vaske de forsiktig ved hånd.

Bærekraftig mote som tar stilen til nye høyder

Sjeldent har tøfler vært så moteriktige som de ulike modellene fra UGG. Bruken av ekslusivt saueskinn og de elegante designdetaljene bidrar til en tøffel som vil passe like godt med en bok foran peisen som til deg som har middagsbesøk. Bruken av materialer som suede og ull bidrar til en sko som er mer miljøvennlig og bruker mindre ressurser, sammenlignet med andre materialer. Hos UGG er det enkelt å foreta gode miljøvalg.