Katalog

Populære filter
97 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

MEXX oversetter livsstil til mote

Alt begynner med et kyss, slik som XX i MEXX. MEXX er kvinne- og herremote i en kolleksjon, og her finner du de seneste trendene samlet på et sted. Enten du ser etter et elegant antrekk til jobben eller du har tenkt deg en tur på byen, er MEXX stedet å begynne.

Rattan Chadha slo sammen merkene M(ostache) og E(manuelle) til et felles merke MEXX på 80-tallet, og bygget dermed et sterkere merke som han solgte videre 20 år etterpå. MEXX er en solid bauta som stadig ligger i tet i motebildet.

I tillegg til klær, har MEXX opparbeidet et veletablert skomerke. Her finner du de stiligste platåsandalene og de kuleste snørestøvlettene. Rett og slett sko til enhver anledning.

Grip dagen i ekte Mexx stil

Stilen finner du i både dame- og herreklær som lett lar seg kombinere til hele antrekk. Sett sammen en enkel bluse med en dressbukse, og du er klar for det meste. Det stopper ikke der. MEXX har tatt steget videre inn i barnas verden. Og det med et stort hell. Moteriktige, slitesterke barneklær som de kan bevege og utvikle seg i, samtidig som de føler seg fine. Slik som nydelige små prinsessekjoler og slitesterke lekedresser.

Du finner også en kolleksjon med behagelige treningsklær. Klær som gir deg den bevegelsesfriheten som du trenger for å være i bevegelse og gi ditt aller beste.

Med sin base i Nederland har kvaliteten til MEXX strukket seg utover Europa og helt hit til Norge. De kommer stadig med nye kolleksjoner som det er verdt å følge med på, og som det er enkelt å sette sammen antrekk fra. De sørger for en stil fra topp til tå, og har også kommet med parfyme som passer til kolleksjonene.

Hverdagsmote for ekte folk

Folk som liker å leve livet fullt ut og foretrekker å være ekte fremfor å være perfekte, sier designerne bak merkevaren, selv om de fortsetter å lage moteriktige klær og sko som vi ekte folk mer enn gjerne kaller perfekt. Den bærekraftige utviklingen har kommet til MEXX også. Og designerne er stadig mer interessert i hvordan materialene blir produsert og hvordan for eksempel bomullen dyrkes. En økologisk dyrking av bomullen innebærer mindre bruk av vann og ingen bruk av skadelige kjemikalier. Dette er helt klart bedre for jordsmonnet og for ditt og mitt miljøavtrykk. Dessuten er klesbransjen mer og mer interessert i at bøndene har en god arbeidsdag og god betaling for arbeidet.

Moteriktige skokolleksjoner med flate sandaler eller kraftige snørestøvletter kan fullføre det stiligste antrekket ditt. Og helt, helt fremst i motebildet, der finner du den kledelige kolleksjonen fra MEXX.