Skibukser & Snowboardbukser

Populære filter
21 produkter

Snowboardbukser & skibukser til ethvert behov

Når du skal kle deg for en dag i snøen, om det er i bakken, på fjellet, i skogen eller nærområdet, er det godt å ha gode bukser. Buksene skal sitte perfekt på, og ikke være for romslige eller for trange. Det er viktig at du kan bevege deg komfortabelt i buksene mens du er aktiv. Ute i snøen er det helt kritisk at du holder deg tørr og varm, men ikke for varm på solfylte dager. Passform og stil er også en faktor, for at du skal føle deg bra og komfortabel når du skal ut og gjøre vinteraktiviteter. For å gjøre det lettere for deg å finne skibukser, som passer deg og oppfyller dine krav til funksjonalitet, har vi hos Zalando samlet et bredt utvalg av bukser til en rekke vinteraktiviteter. Her finner du bukser til både barn og voksne.

Skibukser til alle dine vintereventyr

Uansett om du kun driver med vinteraktiviteter et par ganger i året, når du er med gjengen på hyttetur, eller om du praktisk talt bor i bakken, har vi bukser som passer til deg. Driver du med alpinski, snowboard eller liker å være ute i det snødekte landskapet? Vi har skibukser med ulike egenskaper og funksjoner, så du kan finne den som har akkurat det du trenger. Velg mellom hardshell og softshellbukser, bukseseler og belte, eller finn en med ventilasjonsglidelåser for å lufte når det blir varmt på solfylte dager. Vi har også heldresser, om du foretrekker det, og tights og joggebukser som passer ypperlig under en ytterbukse.

Godt utvalg av stiler, farger og funksjoner

Er du på utkikk etter en klassisk snowboard- eller skibukse med et nøytralt og stilig design, eller ønsker du å skille deg ut i bakken og skiløypa med et kult mønster? Hos Zalando finner du skibukser i alle regnbuens farger. Fra de klassiske svarte, hvite og grå, til duse pastellfarger og friske farger som gjør deg synlig på lang avstand. Snowboard- og skibuksene kommer i flere passformer og fasonger, for eksempel høy midje, tettsittende, utsving, formsydde knær, avslappet og baggy, eller med rette ben. Her vil du finne bukser som passer resten av utstyret ditt.

Når du skal være ute hele dagen, er det ekstra viktig at klærne er praktiske. I utvalget vårt kan du velge mellom bukser med ulikt antall og typer lommer, så du kan ha plass til mobiltelefon, heiskort og annet du har behov for å ha med deg. Er du mye ute i vått føre, kan det være lurt å velge hurtigtørkende og vannavstøtende materialer, eller en regnbukse egnet for vinteraktiviteter.