Ryggsekker

Populære filter
1 067 produkter

En smart ryggsekk er en smart løsning

Bytt ut vesken med en smart ryggsekk, som fordeler vekten symmetrisk riktig inntil kroppen og over begge skuldrene dine. Bytt ut den asymmetriske skulderveska med en kul, trendy sekk, med valget mellom rullelukking eller glidelås.

Hold deg organisert på den elegante måten med en smart ryggsekk. Velg mellom fargerike mønstre, eller ensfargede modeller med en elegant overflate, eller kanskje en sofistikert variant med en overflate av lær. Du finner også sekker med vanntette egenskaper, som tåler det skiftende norske været og sikrer innholdet ditt.

Snørebånd, overdimensjonerte dusker, spennende teksturer i semsket skinn eller en stripete overflate, gir herlige tilskudd i utvalget vårt av smarte ryggsekker. Enten du er på vei til jobb eller trening, er sekken den perfekte måten å frakte ting fra a til b.

Spennende vintage-sekker, eller nye trendy ryggsekker

Nettopp fordi ryggsekken sitter komfortabelt på ryggen med ergonomisk fordeling av vekten for å unngå belastningsskader, gjør du kroppen en tjeneste når du bruker den. Den kommer aldri til å gå ut av motebildet, uansett bruk. Slik holder du en perfekt holdning, samtidig som du bærer med deg det du trenger på trening, til jobben eller studiene dine.

Gode, gamle vintagetrender innen ryggsekker er enkle å kombinere med det klassiske hverdagsantrekket, som for eksempel en rustikk jeans, en enkel t-skjorte og stilige sneakers. Minimalismen i et slikt antrekk gjør det desto mer genialt og elegant i hverdagen.

Du kan også finne frem til en metallisk glans, for å understreke din utenomjordiske stil i hverdagen. Ingenting er som å vise din unike stil med en ryggsekk som skiller seg ut. Finn deg en vannflaske i samme stil for å fullføre uttrykket.

Solide, holdbare materialer gir slitesterke ryggsekker

Slitesterke ryggsekker holder hele veien, og vel så det. Når du først finner frem til en som også er vanntett, trenger du ikke noe mer.

Men det kommer selvsagt an på antrekket og anledningen. Avhengig av om ryggsekken skal romme treningsklær, sko og vannflaske, bøkene til studiet, eller matpakken på jobben, kreves det litt forskjellige egenskaper av designet. Det er lurt å ha en annen ryggsekk til matpakken enn den du bruker til trening, og det er lurt med vanntett materiale når du skal ha bøker med deg.

Se etter din favoritt i utvalget av ryggsekker her hos Zalando allerede i dag, så er du forberedt. Finn frem til akkurat den sekken du trenger, både i størrelse, form og farge.