Ullsokker

Populære filter
29 produkter

Tradisjonelle ullsokker er best for det nordiske klima

En original raggsokk var en tykk sokk strikket av grovt ullgarn. Tilsatt garnet, var en viss mengde spunnet geiteragg, for å gjøre det mer spenstig. Når tømmerhoggere trengte noe varmt og solid å ha på seg mens de jobbet i snøen, hadde de på seg et par raggsokker i støvlene.

Dette autentiske raggegarnet produseres ikke lenger nå, fordi nye syntetiske materialer har tatt over. Vi bruker også uttrykket raggsokk i dag, men da er det egentlig ullsokken vi sikter til. Du finner også ulstrikkede sokker i geiteull i dag – et par sokker i myk, finstrikket kasjmir er rett og slett bare deilige. Ullsokker er en favoritt nå som dagene blir kaldere. De er myke, de puster og de egner seg godt i det våte, kalde og fuktige klimaet vi har i norden.

Strikkede ullsokker for deg som er aktiv

Ull er det beste materialet for utendørsaktiviteter. Sokker konstruert med et teknisk merinoullgarn, som er varmeregulerende og svetteabsorberende, vil holde føttene dine tørre og varme.

Funksjonelle ullsokker til sport, tilpasser seg behovene til ulike idretter som løping, sykling, fotturer og skigåing. Sokkens allsidighet, trendy snitt og forskjellige mønstre vil helt sikkert overbevise deg.

Strikkede ullsokker laget av merinoull gir økt varme, funksjonalitet og komfort. På grunn av sin gode absorberende kvalitet, er de perfekte for deg som er ute og aktiv.

Deilige ullsokker til hjemmebruk

Ullsokker kommer i en rekke stiler, inkludert sokker med silikonsåle for å gå rundt i huset. De er den perfekte følgesvennen for avslapning hjemme. Du vil garantert finne den ideelle modellen, da de kommer i en rekke lengder, farger og mønstre.

Når det begynner å bli kaldere ute, er det lurt å skaffe seg et par deilige ullstrikkede sokker. Ullsokker kan du bruke gjennom hele høst- og vintersesongen, og hos Zalando finner du et bredt utvalg av forskjellige ullsokker som passer til ulike smaker og behov.

Disse deilige og varme sokkene er den ideelle gaven til familie og venner. Dette er en allsidig ullsokk som egner seg for en rekke settinger, inkludert jobb, fritid, trening og gåturer. Ikke nok med det; ullsokken passer også til all slags skotøy.