Capser til dame

Populære filter
1 955 produkter

Oppdag Zalandos utvalg av capser til dame

Kan en dame ha for mange capser? Svaret er så klart nei. Vi bruker dem hele året. Dette tidløse lille plagget har det ikke bare med å sette prikken over i-en på et antrekk, det har også noen helsefordeler.

Hvis vi ser bort fra at å ha på seg en kul caps er en avslappet form for moteuttrykk som kan redde en dårlig hårdag, er capsen et nyttig tilbehør når du skal ut av huset. Caps beskytter nemlig hodebunnen og ansiktet mot soleksponering, og kan derfor være med på å utsette aldringstegn, og å beskytte mot hudkreft.

En caps med mesh holder deg passe temperert i topplokket når solen steker, og en tykkere caps kan holde hodet varmt når det er kjølig ute. Bruker du briller til daglig, er du nok kjent med hvor plagsomt det er å få brilleglassene fulle av regn? – En caps er løsningen på så mangt.

Et flittig brukt tilbehør gjennom tidene

Vi bruker caps til trening, til fjellturer, til hverdags – og til og med til fest! Dette uformelle hodeplagget kan mykne opp et ellers stivt antrekk. Capsen er kjær for alle kjønn i alle aldersgrupper, og capsen forsvinner ikke med det første.

Hva med en luftig trucker-caps på stranden? Hos Zalando vil du finne et bredt utvalg av capser til damer. Vi tilbyr de kjente og kjære logoene, og kvalitetsmerker fra de store motehusene. Du trenger nødvendigvis ikke å være baseball-fan for å rocke New York Yankee-logoen.

God kvalitet varer lenge

Visste du at flere av capsene i vår kolleksjon til dame er merket med bærekraftsmerket? Ved å velge en caps som er fremstilt av 50-70% økologiske materialer, er du med på å ta vare på miljøet. Med sitt reduserte vannforbruk utgjør disse produktene en mindre belastning på planetens naturressurser

Selv om capsen er av god kvalitet, er det ikke gitt at den holder seg like fin for evig. Flere av capsene i vårt sortiment må vaskes skånsomt. Derfor er det viktig at du leser vaskeinstruksjonene nøye.