Capser til dame

Populære filter
1 603 produkter

Capsen ble oppfunnet for amerikansk baseball. Etter å ha blitt brukt av spillerne erobret den hele verden. Atletiske påvirkninger har inspirert caps og luer siden tidlig på 1980-tallet, og de har blitt et must for skateboardere i verden. Deretter ble dette hodetilbehøret tilpasset, slik at det kunne bæres også i motebildet. Men selv for en arbeidsmaur kan en caps være sterkt anbefalt. Du bør finne riktig størrelse, og da har du en caps som passer deg perfekt. Hvis du går for den sporty typen er det godt å ha en caps med en praktisk brem som skjermer for solen, eller en laget av et komfortabelt ullstoff. Utformingen av caps har ingen begrensning: De kommer i mange forskjellige farger, former og mønstre og dermed gir de mye rom for individuell stil.

Fullfør kolleksjonen av caps med vår utrolige sortiment hos Zalando

Caps er komfortable, har høy slitestyrke, er trendy og stilige, og de beskytter også mot regn og sol. Caps og luer er et uttrykk for stil, så understrek din smak med en personlig caps i dag! For hvert antrekk vil du trenge en matchende caps, slik at du kan matche dagens trender. Besøk vår nettbutikk hos Zalando og bestill ditt valg av caps.

Se også

Hatter

Luer

Hettegenser

Sweatshirts

Oppdag Zalandos utvalg av capser til dame

Kan en dame ha for mange capser? Svaret er så klart nei. Vi bruker dem hele året. Dette tidløse lille plagget har det ikke bare med å sette prikken over i-en på et antrekk, det har også noen helsefordeler.

Hvis vi ser bort fra at å ha på seg en kul caps er en avslappet form for moteuttrykk som kan redde en dårlig hårdag, er capsen et nyttig tilbehør når du skal ut av huset. Caps beskytter nemlig hodebunnen og ansiktet mot soleksponering, og kan derfor være med på å utsette aldringstegn, og å beskytte mot hudkreft.

En caps med mesh holder deg passe temperert i topplokket når solen steker, og en tykkere caps kan holde hodet varmt når det er kjølig ute. Bruker du briller til daglig, er du nok kjent med hvor plagsomt det er å få brilleglassene fulle av regn? – En caps er løsningen på så mangt.

Et flittig brukt tilbehør gjennom tidene

Vi bruker caps til trening, til fjellturer, til hverdags – og til og med til fest! Dette uformelle hodeplagget kan mykne opp et ellers stivt antrekk. Capsen er kjær for alle kjønn i alle aldersgrupper, og capsen forsvinner ikke med det første.

Hva med en luftig trucker-caps på stranden? Hos Zalando vil du finne et bredt utvalg av capser til damer. Vi tilbyr de kjente og kjære logoene, og kvalitetsmerker fra de store motehusene. Du trenger nødvendigvis ikke å være baseball-fan for å rocke New York Yankee-logoen.

God kvalitet varer lenge

Visste du at flere av capsene i vår kolleksjon til dame er merket med bærekraftsmerket? Ved å velge en caps som er fremstilt av 50-70% økologiske materialer, er du med på å ta vare på miljøet. Med sitt reduserte vannforbruk utgjør disse produktene en mindre belastning på planetens naturressurser

Selv om capsen er av god kvalitet, er det ikke gitt at den holder seg like fin for evig. Flere av capsene i vårt sortiment må vaskes skånsomt. Derfor er det viktig at du leser vaskeinstruksjonene nøye.