Armbånd

Populære filter
355 produkter

Armbånd som fullfører stilen

Fullfør stilen din med et eller flere lekre armbånd. Enten du velger deg et fargerikt blikkfang eller en tidløs klassiker kan du finne et lekkert armbånd her hos Zalando. Smykkekunsten har prydet oss gjennom århundrer, og motesmykker spiller en viktig rolle i garderoben. Se gjerne etter farger og stil som passer til det du ellers går med eller noe som bryter helt, og la armbåndet fullføre antrekket ditt. Du kan finne et tidløst armbånd som du bruker hele tiden eller sette sammen antrekk med flere armbånd. Det som historisk sett har vært besatt av fargerike edelstener har blitt erstattet med materialer i tiden, som passer inn i garderoben til enhver tid.

Klassiske smykkersom følger moten

Akkurat som plast ble innført i smykkekunsten i oljealderen, blir nå resirkulert plast brukt mer og mer. Både materialer og stil følger moten og de siste trendene i samfunnet. Og imitasjoner av kobber, messing, tinn, tre og glass gjør at lekre armbånd kan være rimeligere. Materialer som resirkulert plast er dessuten svært holdbart og allergivennlig.

Lær eller imitasjoner av lær kan også være lekre armbånd som gir en litt røffere stil, akkurat det som trengs for å vise at du tenker på hver detalj og kan sette sammen antrekkene dine på en kreativ måte.

Utsmykk deg selv

Flere og flere store motehus lager sine egne armbånd og smykker, nettopp fordi de vet hvor viktig det riktige smykket kan være for antrekket. Bli kjent med spennende merker som allerede er veletablerte her hos Zalando og se om de lekre smykkene passer til stilen din. Velg lekkert gull på overflaten eller litt tøffere sølv, matt og blankt. Det er mange muligheter. Også kjente klesmerker er på markedet med spennende perlesmykker. Noen i røft svart og sølv.

Smykkekunsten som du finner her hos Zalando består mye av lekre gull- og sølvoverflater, i tillegg til glass og plast som ligner strass og diamanter. Materialene som blir brukt er ofte sølv eller imitasjoner. Form og farge er fra kjente designere, enten du foretrekker en klassisk armring eller et søtt hjerte fra kjente designere. Du kan også finne en vintage stil som er i vinden for tiden. Flere smykkemerker kombinerer det røffe med det sarte og får frem en del spennende resultater og uttrykk. De kan piffe opp ethvert antrekk. Flere og flere klesmerker kommer med en smykkekolleksjon i tillegg og du kan finne mye fristende her hos Zalando.