Hatter til dame

Populære filter
311 produkter

Stilige hatter til damer

Let deg frem i utvalget vårt av hatter. En hatt har gjerne en praktisk brem som skygger for sola, og kan være et nytteplagg eller et dekorativt plagg, eller et plagg som viser yrkesstatus. Damer bruker kanskje hatter mest for å gi ansiktet skygge for sola, men når du ser gjennom vårt herlige utvalg, vil du finne hatter som tilbyr mye mer enn bare det.

Ta på deg en luftig stråhatt til stranda, eller en solhatt til lange sommerdager. Eller finn frem til den urbane alpelua, som kan være et stilig tilbehør til hverdagen.

Enten du skal holde heten ute eller inne, er det gjennom hodet vi mister det meste av varmen. Og holder du hodet varmt i kulden eller kaldt i sommervarmen, beskytter du samtidig fornuften og sansene dine.

Pynt deg med en hatt

Bøttehattene blir bare mer og mer populære. Enten du strikker deg en bøttehatt selv, eller kjøper en trendy bøttehatt med merket tydelig plassert på den runde formen, holder du deg fremst i motebildet med en av disse på hodet. Den praktiske, runde bremmen skygger godt for sola og beskytter deg, men det er det hele bildet som gjør at denne formen er så populær. Flere har byttet ut den tradisjonelle kapsen med en herlig bøttehatt.

Kjente kvinner har pyntet seg med kule og bemerkelsesverdige hatter gjennom historien, til latter og beundring fra publikum. Det er som et eget smykke til damen, og du kan driste deg til å pynte deg med en hatt du også. En hatt er kanskje den mest elegante måten å fullføre antrekket ditt på, og også en måte å understreke hvem du er og hvor du skal.

Slik som strandhatten på stranda og alpelua i byen, og bøttehatten overalt.

Solhatten til små damer

Pene damer har pene hatter, og det gjelder også pene små damer. Let deg frem i utvalget av skjønne solhatter for å finne frem til de solhattene som prinsessen liker best. Et praktisk tilskudd for å beskytte henne mot skadelige UV-stråler når solen står høyest på himmelen.

Finner du frem til favoritten, blir det enkelt å få henne til å bruke hatten også. Det er behagelig å kunne søke skyggen i en solhatt, både for store og små.

Her hos Zalando kan du finne frem til favorittene for store og små damer. Hatter som du kan bruke når du skal fullføre antrekket ditt, og hatter som du kan bruke for å få skygge.