Smykker til dame

2 500 produkter

Vi i Zalando kan ikke få nok av vakre smykker. Et halskjede, en ring eller et par øredobber tilfører alltid antrekket noe helt spesielt. De rette smykkene understreker din enestående stil og fanger samtidig oppmerksomheten til alle omkring deg. Statement-smykker er fortsatt hotte og det finnes mange muligheter innenfor denne sjangeren. Du kan for eksempel velge halskjeder med temaer som tribal, knalle farger eller geometriske former. Svære, glamorøse ringer er også i vinden akkurat nå. Det betyr at du kan pynte hendene dine med klare edelstener, eller kombinere flere ringer på én og samme finger. Sesongens smykkedesign er dessuten inspirert av klassisk vintage og byr på perler, brosjer og tettsittende halsbånd.

Et tegn på personlighet

Vi har alt av det nyeste fra smykkeverdenen; armbånd, ørepynt, halssmykker, ringer og hårpynt. De kommer i ulike stiler og i Zalandos smykkeskrin finner du mye moderne gull og sølv, samt noe vintage. Det flotte med smykker er at du gjerne blir så glad i dem at de nesten blir en del av deg. Smykker bringer frem din personlighet, enten den er leken, classy eller tøff. Her i nettbutikken finner du et stort utvalg smykkekreasjoner som passer enhver stil. Et antrekk er ikke komplett uten minst ett smykke. ”Smykker avleder folks oppmerksomhet fra rynkene dine,” mente dessuten den norske kunstløperen og skuespilleren Sonja Henie.

Vi anbefaler

Antik Batik

Cheap Monday

Sence Copenhagen

Nice Things

Hvilke smykker er in nå?

Er det noe vi hos Zalando elsker, så er det smykker. De hjelper deg å gi deg den lille (eller store) personlige tvisten og kan løfte et antrekk til nye høyder. Sesongens smykketrender vil glede både den minimalistiske og den maksimalistiske kvinnen. Nå er nemlig alt fra statement smykker og oversized chokers til små diamanter og øreringer å se på catwalken, så det gjelder bare å finne de smykkene som matcher din look. Dersom ”det enkle er ofte det beste” er ordtaket som best beskriver din stil, bør du kaste deg på perlesmykketrenden (nei, perler er ikke lenger forbeholdt bestemødre). Se etter delikate, enkle perlesmykker og kombiner dem med gamle klassikere i gull og sølv. Mange hull i ørene er også veldig i vinden akkurat nå, og her kan du mikse og matche øredobber etter ønske. Er du av den ”more is more”-typen, bør du se store lenkesmykker, lag-på-lag halskjeder og chunky armbånd som du kan bruke over overdeler med lange ermer. Pynt opp fingrene med store ringer, gjerne flere på en finger! Iøynefallende smykker er en flott måte å piffe opp ensfargede og enkle antrekk, men du kan med god hell matche maksimalistiske smykker til spreke farger og kule mønstre. En annen stor trend i smykkeverden for tiden er asymmetrisk ørepynt, men dette er bare for de modige.