Smykker til dame

Populære filter
1 997 produkter
whosayla_
whosayla_
whosayla_·

Smykker til dame – det lille ekstra

Et smykke kan være veldig mye. Det kan være en ring på fingeren, et armbånd i gull, et halsskjede eller noen fine øredobber. Men uansett hvilke typer smykker til dame som snakkes om, så er det ingen tvil om at et smykke kan tilføre det lille ekstra som løfter antrekket til nye høyder.

De første smykkene var laget av bein, enten tredd på en snor eller sydd på klærne. I dag ser smykkene ganske så annerledes ut, noe avhengig av hvilken kultur du ser til. Smykker handler nemlig ikke bare om å pynte seg. De har også en symbolsk og kulturell verdi.

Funksjonelle, estetiske eller bare til pynt? Ulike smykker har også ulike funksjoner. En brosje kan brukes til å holde en skjorte eller kappe sammen. Ringen på fingeren for å symbolisere at du har funnet kjærligheten. Hårbøylen til å holde løse hårstrå vekk fra ansiktet mens du jobber. Mulighetene er endeløse.

Enkelt og elegant, eller stort og prangende?

Smykker kommer ikke bare i ulike format, men også i ulike størrelser. Vi har de delikate og elegante gullsmykkene med små anheng, og brede chokere med mange detaljer. Her finner du noe til din stil.

Når du skal velge ut et smykke som passer deg er det viktig å tenke på deg selv og din garderobe. Hva er det du liker? Og hvordan bruker du smykker til dame for å fremheve din stil?

Hos Zalando finner du et bredt utvalg av alt fra tynne halssmykker med små anheng til tykke armbånd med matchende øreringer og halssmykke. Vi har et stort utvalg for å gjøre det enklere for deg å finne ditt favorittsmykke.

Når og hvor?

Det finnes ingen universal regel for hvor og når du kan bruke et smykke. Har du hull i ørene, bruk øredobber som matcher antrekket ditt hver eneste dag. Glad i store smykker som garantert får oppmerksomhet? Bruk det!

Klokken din kan også brukes som et smykke, og den er et praktisk hjelpemiddel. Bytt ut reima ut ifra anledning, og du vil aldri oppleve at klokken din ikke passer til hverken antrekk eller anledning.

Armbånd, halssmykker, øredobber, briller, klokker, tatoveringer – alt kan være et smykke og et nydelig tilbehør hvis du ønsker det. Det handler om hva du liker, og hvordan du liker å bruke det. Og hos Zalando finner du et bredt utvalg av alle typer smykker til dame, så du finner fort både én og to nye favoritter til samlingen din her hos oss.