519 produkter

Hold deg varm når temperaturene faller med en hot lue på hodet. Stilrene modeller er perfekt tilbehør i basisgarderoben, mens trendy og ikoniske hatter er supre når du vil rocke din egen, individuelle stil.

Det er bare en myte at halvparten av kroppsvarmen din forsvinner ut av hodet, men det er i alle fall helt sikkert at du vil fryse dersom du ikke har på deg lue. Lua setter som regel prikken over i-en på vinterantrekket og kan gi deg en sporty eller feminin look, alt etter hvordan du ønsker å fremstå. For å beskytte hodet mot vind og kulde har vi sørget for å samle luer for enhver smak. I dag finnes det utrolig mange gode luer i vår nettbutikk. Varme luer laget i de deiligste stoffer som ull, bomull og kasjmir, kan du skaffe deg bare ved hjelp av noen få tastetrykk.

Flotte luer til flotte damer

I vårt rike utvalg luer finner du garantert en lue som vil passe for deg. Her på Zalando byr vi på hundrevis av luer i omtrent like mange farger. Noen har ekstra fôring, andre har klaffer på ørene, og noen har dusk på toppen. Ingenting er mer ubehagelig enn å fryse på ørene når du er ute og løper eller står og venter på bussen. Mange av luene i vårt sortiment har også matchende votter, hansker og skjerf for at du skal få en gjennomført stil og se lekker ut. En lue er også en praktisk og hyggelig gave å få dersom du trenger en fin presang til noen du er glad i. Ta en titt og finn deg en ny lue her i nettbutikken, så er du klar for vinteren.

Ingen skjulte kostnader.

Gratis frakt!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Se også

Vintersko

Parkas

Peak Performance

Skinnjakker