Det er bare en myte at halvparten av kroppsvarmen din forsvinner ut av hodet, men det er i alle fall helt sikkert at du vil fryse dersom du ikke har på deg lue. Lua setter som regel prikken over i-en på vinterantrekket og kan gi deg en sporty eller feminin look, alt etter hvordan du ønsker å fremstå. For å beskytte hodet mot vind og kulde har vi sørget for å samle luer for enhver smak. I dag finnes det utrolig mange gode luer i vår nettbutikk. Varme luer laget i de deiligste stoffer som ull, bomull og kasjmir, kan du skaffe deg bare ved hjelp av noen få tastetrykk.

Flotte luer til flotte damer

I vårt rike utvalg luer finner du garantert en lue som vil passe for deg. Her på Zalando byr vi på hundrevis av luer i omtrent like mange farger. Noen har ekstra fôring, andre har klaffer på ørene, og noen har dusk på toppen. Ingenting er mer ubehagelig enn å fryse på ørene når du er ute og løper eller står og venter på bussen. Mange av luene i vårt sortiment har også matchende votter, hansker og skjerf for at du skal få en gjennomført stil og se lekker ut. En lue er også en praktisk og hyggelig gave å få dersom du trenger en fin presang til noen du er glad i. Ta en titt og finn deg en ny lue her i nettbutikken, så er du klar for vinteren.

Ingen skjulte kostnader.

Gratis frakt!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Se også

Vintersko

Parkas

Peak Performance

Skinnjakker