Luer til dame

Populære filter
386 produkter

Stilige luer til dame

Finn deg en lue som holder deg varm i kulda eller bare en å være kul i her i utvalget hos Zalando. Enten du skal i skisporet, ut en hustrig høstkveld eller holde varmen i vinterkulda, så finner du stilige luer til dame her. Mengden av ribbestrikkede favoritter er mange, men også glattstrikkede kule luer eller pene pannebånd.

Tekstiler som varmer

Flere og flere produsenter bruker både polyakryl og polyester for at formen på luen skal holde seg pen lenger. Og siden kvaliteten bare blir bedre og bedre, så er også dette garn som virkelig duger både for å holde varmen og for å ha god nok ventilasjon. De er i tillegg mye mykere enn de var for bare noen år siden. Du kan selvsagt også finne deg en i deilig merinoull. I en trendy form der luen strammer rundt pannen og er løs på toppen, kan du holde stilen selv når kveldene blir mørke og kjølige.

Flere av luene smykker seg med et trendy merke godt synlig fremme. Og du vil finne flere sporty merker i utvalget her hos Zalando. Stilen lar seg enkelt kombinere med det meste både til hverdags og til fest, og du kan gjøre stilen personlig med alle fargene og de forskjellige kombinasjonene.

Prikken over i-en

En lue kan så absolutt være prikken over i-en, når du skal kle deg for en dag ute. Se gjennom utvalget og du vil enkelt kunne finne en sporty eller en kul, eller begge deler som enkelt gjør antrekket ditt kulere.

Flere av luene er utstyrt med stilige detaljer som fine dusker på toppen eller fuskepels rundt kanten. Er du skikkelig hustrig kan du ta på deg en hette som dekker nesten alt. Eller du kan velge deg en lue i fuskepels der du kan dekke til ørene når vinden tar tak. Flere former og forskjellige detaljer som passer til nettopp den unike stilen din, kan du finne her i utvalget vårt hos Zalando.

Noen av luene kommer også i sett med hansker, votter og skjerf som passer sammen og som er i samme stil. Da kommer det opp som forslag når du er inne på produktsiden til den enkelte luen og du kan velge dette i tillegg. Dette gjelder også for de varme pannebåndene som du finner i utvalget her. Dermed blir det enkelt å pusle sammen antrekket på en stilfull måte og du er klar for kalde kvelder.