Hansker og votter til dame

Populære filter
126 produkter

Hansker og votter til dame med klassisk appell

Utforsk det brede utvalget med hansker og votter til dame hos Zalando. Her kan du oppleve et sortiment med klassisk appell og sofistikert eleganse.

Du kan forvente å finne hansker og votter til dame av ulike typer materialer. Det er alt fra slitt lær til luksuriøst og semsket lær. Videre finner du alt fra tykke til koselig strikkede votter.

Polyester blandet med andre materialer for økt komfort finner du også. Elastan er materialet som gir mer stretch og bevegelighet. Det er mye å velge mellom her når det kommer til personlig preferanse.

Mildere hverdag med moteriktige hansker og votter

Moteriktige hansker og votter er med på å gi deg stil i tillegg til å være funksjonelle. Det er greit å kunne se bra ut når du vil holde en mildere temperatur på hendene dine.

Noe ekstra du kan se etter er hansker med reflekterende detaljer. Dette er et pluss i vintermørket når du skal ut på en joggetur eller lignende. Noen modeller har varmere fyll enn andre, alt etter hvor varm du ønsker å være på hendene dine. Tykke og varme hansker er gode i snøen. Disse kan også passe utmerket til når du sykler ute i kulden.

Du har også funksjonelle hansker med pustende effekt, som er perfekt til fysiske aktiviteter. Det kan være trening eller sykling. Hansker med mulighet til å taste på mobilen er også mulig å finne blant utvalget vårt.

Fra dekadent til tradisjonelt utseende

Gå gjerne for et par tidløse skinnhansker i lysebrunt til å matche en designerhåndveske. Kombiner stilen med en ullfrakk for en litt mer chic look. Fingerløse hansker passer fint for mer fleksibilitet.

Et alternativ er hansker med paneler i fuskepels, som byr på en mer dekadent følelse. Disse kan du matche med en kåpe, finbukse i beige og støvletter med hæler.

Du kan også gå for et par med ruter eller striper for et mer tradisjonelt utseende. Bruk dem gjerne med en lang vinterjakke, mørke jeans og vinterstøvler i en komplimenterende farge.