Halskjeder

Populære filter
439 produkter

Halskjeder for eleverte antrekk

Det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen. Her hos Zalando finner du et stort utvalg av halskjeder i en rekke ulike stiler, så du kan finne det halskjedet som løfter din unike stil og dine antrekk.

Uansett om det er til hverdags eller fest, så finner du et som passer. Noen av dem går til og med til begge deler.

Her finner du ulike varianter i både sølv og gull, og i andre spennende farger og finisher. Du får også med og uten anheng.

Stort og smått med halssmykker

Her hos Zalando finner du både store og små, tykke og mer delikate halssmykker. Du kan dermed variere stilen din med noen få enkle detaljer.

Det er for tiden spesielt trendy å gå for en lagvis look når det kommer til halskjeder. Da er gull et populært og stilriktig valg.

Denne looken er perfekt sammen med både mer avslappede antrekk, som løse jeans og en t-skjorte, og også med mer pyntede antrekk, som en mer tettsittende kjole med stropper og splitt. Match gjerne med sko med gulldetaljer i samme stil.

Lekent eller elegant

Her hos Zalando finner du halssmykker som både store og små kan like. Velg mellom de elegante og delikate for mer raffinerte antrekk, og mer lekne og gøyale for små og store som vil tilføre litt moro til hverdagen.

Hva med et smykke med anheng av sopp og fargerike blomster? Dette er det perfekte tilskuddet til barneskoleantrekket.

Og for mer polerte uttrykk kan et sett med øredobber og halssmykke fullføre fest-looken. Et sett i gull med svarte steiner gjør seg utmerket til både en profesjonell jobbgarderobe og sammen med den lille sorte kjolen til restaurantmiddagen. Match gjerne med et par svarte pumps, en liten håndveske i samme stil og en fargerik ullkåpe til.