Til hverdags og til fest, jobb og fritid. Det er både feminint og vakkert og det er lov å pynte seg hele tiden. Med nydelige smykker og med ørepynt som skinner. I hverdagen fortrekkes gjerne de mindre, litt mer diskret men allikevel kledelige smykkene i ørene. Og skeier du ut med en tur på nattklubb i helgen kan du med fordel pynte deg med store overdådige anheng i ørene som synes lang vei. Match med en kledelig bluse og la det gjerne gå en «rød trå» gjennom antrekket. Finn fargen i ørepynten igjen i skoene eller vesken og øyenskyggen. Det er lett og velge rett i nettbutikken zalando.no! Dine favoritter ligger som perler på en snor her i vår store motebutikk på nett.

Det er lov å skinne litt ekstra med feminin ørepynt fra zalando.no

I vårt rike utvalg av ørepynt kan du finne mange favoritter og du finner helt sikkert noe som faller i smak hos deg. Vi har store perler og stener i mange flotte farger. Og noen av våre øredobber er et lite kunststykke i seg selv. Stjerner, hjerter og kors. Eller hva med store fjær i øret? Her finner du smykker som garantert vil vekke oppmerksomhet, eller som på en fin måte vil fremheve din femininitet. Finn dine favoritter i nettbutikken zalando.no. Som enten passer perfekt til hverdagsantrekket som jeans eller bukse og bluse og topp. Eller plukk deg ut noen ekstra vakre til festkjolen eller skjørtet du skal bruke i bryllup. Unn deg selv flott ørepynt fra nettbutikken zalando.no – fordi du fortjener det!

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Få varene tilsendt kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis hos Zalando.

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Vi anbefaler

Kjoler

Elegante snøresko

Høye sneakers

Chinos til herre

Sjal