Ørepynt

Populære filter
595 produkter

Ørepynt til alle anledninger

Store eller små, gull, sølv eller regnbuens farger – her hos Zalando finner du ørepynt i alle slags varianter til alle slags anledninger. Se gjennom utvalget vårt, og gjør deg klar for å erobre enhver tilstelning i stil.

Ørepynt er en enkel måte å sette et personlig preg på ethvert antrekk, så din individualitet kan få skinne. Det er også en enkel måte å kle alle antrekk både opp og ned på. Et par stilrene, dempede øredobber gjør looken klassisk, hevet og tidløs, mens et par store øredobber med farger og frynser, for eksempel, gjør antrekket mer urbant og hverdagspassende.

Se gjennom utvalget av ørepynt her hos Zalando, og velg elementene som best kommer til å komplimentere din garderobe og din unike stil. Deretter er alle veier åpne.

Fargerike øredobber for personlig preg

Vi alle har en fargepalett som er mer flatterende for vår hudtone, hår- og øyefarge. Gå for et par fargerike øredobber i den tonen som er mest flatterende for deg og dine trekk, og hev stilen din til nye høyder.

For et mer nedtonet uttrykk, kan du gå for ørepynt i en lyserosa og subtil farge, gjerne med rosegulldetaljer. Disse vil passe til alt fra lyse jeans og favorittdenimjakken, til den lille sorte, eller til ballkjolen.

Et par øredobber med mørkelilla steiner vil gi dybde til looken din, og passer perfekt sammen med andre mørke toner, som for eksempel en kjole i svart sateng. Match gjerne med fargen på neglene dine, eller en mørk og fyldig leppestift.

Fra streetstyle til gala

Her hos Zalando finner du ørepynt til alle mulige slags stiler og uttrykk. Trenger du noe som komplimenterer joggedressen og de hvite sneakersene dine, kan et par store gulløreringer gjøre susen. Tilføy gjerne flere størrelser hvis du har flere hull i ørene, og gjerne også cuffs eller andre typer øredobber i samme gullfarge, for et trendy uttrykk.

Et par dråpeøredobber med dyrkede perler vil være det perfekte tilskuddet når du skal kle deg opp til gallamiddagen eller bryllupsfesten. Gulldetaljene vil heve antrekket bare enda mer, og match gjerne med et subtilt gullarmbånd.

Øredobber laget med resirkulerte materialer finner du også her hos Zalando, og disse vil være fine for garderoben din, og litt bedre for verden. Du kan enkelt filtrere søket ditt til å bare vise mer bærekraftige produkter, noe som gjør det veldig enkelt for deg å ta valg som rett og slett er litt bedre – for deg og for miljøet.