For å gi deg en bedre opplevelse bruker Zalando informasjonskapsler. Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.Jeg aksepterer dette.
Smykker

Ørepynt

Lekker øyrepynt er ofte alt som skal til for at antrekket skal bli perfekt. Fra bohemske og vågale øredobber til elegante og sofistikerte øreringer, det er bare å kaste håret over skuldrene og la dem stjele moteshowet.

581 artikler

Sorter etter:
Side 1 av 7

Til hverdags og til fest, jobb og fritid. Det er både feminint og vakkert og det er lov å pynte seg hele tiden. Med nydelige smykker og med ørepynt som skinner. I hverdagen fortrekkes gjerne de mindre, litt mer diskret men allikevel kledelige smykkene i ørene. Og skeier du ut med en tur på nattklubb i helgen kan du med fordel pynte deg med store overdådige anheng i ørene som synes lang vei. Match med en kledelig bluse og la det gjerne gå en «rød trå» gjennom antrekket. Finn fargen i ørepynten igjen i skoene eller vesken og øyenskyggen. Det er lett og velge rett i nettbutikken zalando.no! Dine favoritter ligger som perler på en snor her i vår store motebutikk på nett.

Det er lov å skinne litt ekstra med feminin ørepynt fra zalando.no

I vårt rike utvalg av ørepynt kan du finne mange favoritter og du finner helt sikkert noe som faller i smak hos deg. Vi har store perler og stener i mange flotte farger. Og noen av våre øredobber er et lite kunststykke i seg selv. Stjerner, hjerter og kors. Eller hva med store fjær i øret? Her finner du smykker som garantert vil vekke oppmerksomhet, eller som på en fin måte vil fremheve din femininitet. Finn dine favoritter i nettbutikken zalando.no. Som enten passer perfekt til hverdagsantrekket som jeans eller bukse og bluse og topp. Eller plukk deg ut noen ekstra vakre til festkjolen eller skjørtet du skal bruke i bryllup. Unn deg selv flott ørepynt fra nettbutikken zalando.no – fordi du fortjener det!

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Få varene tilsendt kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis hos Zalando.

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 800 13 599 eller service@zalando.no

Vi anbefaler

Kjoler

Elegante snøresko

Høye sneakers

Chinos til herre

Sjal