Mokasiner

Populære filter
46 produkter

Mokkasiner er flate sko som er laget av semsket eller mykt skinn, og består av en såle og sider som er sydd sammen på toppen. Mange mokkasiner er pyntet med en liten sløyfe eller spenne foran på toppen, og kan ofte minne om en blanding av seilersko og tøfler.

Den ultimate sommerskoen

Denne skomodellen stammer opprinnelig fra Amerikas urbefolkning. Selve ordet er også avledet fra språket deres og det var hovedsakelig kvinner som stod for produksjonen. Skomodellen kom til Europa med amerikanske immigranter på 1700-tallet. Mokkasiner er i dag en meget populær skotype, men blir ofte forvekslet med båtsko og andre typer med tydelige sømmer. På grunn av sin konstruksjon er mokkasiner ikke helt optimale i dårlig vær og er derfor en «fin-vær-sko». Selv om indianerne pyntet dem med perler og annet til fest, kjennetegnes dagens versjoner av å være avslappet og sporty, og er godt egnet til uformelle anledninger.

Mokkasiner - en historisk trend

Denne skomodellen har gjennom historien bevist sin status som yndlingssko. I vår nettbutikk finner du et imponerende utvalg av ulike typer mokkasiner i alle regnbuens farger og størrelser, med eller uten dusk og i flere prisklasser. Zalando er kjent for sitt fantastiske utvalg av sko og du vil kunne velge blant skomerker du knapt skulle tro du ville finne på nett. Sjekk ut det aktuelle utvalget og følg med på nyheter og tilbud!