Magevesker

Populære filter
225 produkter

En belteveske for enhver anledning

En belteveske eller mageveske, som det også kalles, er en brukervennlig og praktisk liten veske som kommer i en rekke ulike stiler, farger og størrelser. Hos oss i Zalando er vi stolte av å kunne tilby en mengde spennende varianter designet av flere av de mest trendy og innovative merkene i moteverden. Enten du drømmer om en elegant liten belteveske laget i luksuriøst skinn som vil passe perfekt til en bedre middag, eller en mer uformell og avslappet look som du kan bruke til hverdags, har vi garantert noe i vårt store utvalg som vil falle i smak.

Klassisk eller moderne - vi har det du trenger

Hva med en superkul belteveske designet i sort tekstil og med flere spenstige detaljer som nagledekor og en smart mobillomme? Denne vesken passer perfekt for alle som trenger en fleksibel veske som vil fungere overalt, og som er spekket med praktiske løsninger. Konstruert i behagelig polyamid og tekstil for en stilig finish gjør dette til et førsteklasses valg for alle som ønsker trendy design i et kompakt format.

For den som ønsker noe mer fargesterkt og slående, kan kanskje en liten veske i lilla laget med polyester og stilige grafiske detaljer være et godt valg? Her får du en kompakt rumpetaske som vil se like fresh ut på festival som den vil gjøre ute på byen eller på reise. Med en praktisk lomme som lar deg oppbevare dine verdigjenstander på en trygg måte, vil du ha god oversikt på din neste reise. Dette er en veske som vil se råkul ut med et stilig antrekk i denim eller skinn, som en sort skinnjakke kombinert med en lyseblå denim-shorts. Videre kan man fint også bruke denne rumpetasken sammen med et avslappet antrekk, som tights eller joggebukser og din yndlingshoodie for en tidløs og komfortabel stil.

Noe for enhver tilhenger av retroinspirert mote

Flere av våre beltevesker har latt seg inspirere av kule detaljer fra det glade 90-tallet og Streetwear. Hos oss vil du finne et stort utvalg av vesker som kombinerer det tidløse med spenstige detaljer fra gatemote. Modige farger, store logoer og spreke prints er noen av elementene som sammen utgjør moten som definerte 90-tallet. Dette er vesker som vil passe perfekt til moteinteresserte som er opptatt av maksimalisme og slående designvalg. På samme måte som at skulderputene definerte dressene på 1980-tallet, definerte gatemoten mye av 1990-tallet og hos Zalando ønsker vi å feire akkurat dette.