Katalog

Populære filter
698 produkter
polasobun
polasobun
polasobun·
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Atletisk hverdag med Roxy

Her blant utvalget av klær fra Roxy hos Zalando, finner du alt du trenger for å sette sammen en atletisk hverdagsgarderobe, med klær til bruk både innendørs- og utendørs, sommer og vinter. Se gjennom utvalget til Roxy, og velg dine nye favoritter.

Hva med en stripet strikkegenser i polyester og bomull, med avkortede ermer og rund hals? Denne overdelen er perfekt sammen med jeans eller et par shorts, og kan se deg gjennom sesong etter sesong.

Eller hva med en langermet hettegenser i indigo, laget av bomull og polyester? En fôret hette med strammesnor gir ekstra komfort, kengurulommer er et praktisk element, og elastisk linning forsikrer passform. Du får denne herlige genseren også i hvitt.

Gjør klar for sommer med Roxy

Det er få ting som slår lange, varme sommerdager etter en lang og kald vinter. Med Roxy kan du gjøre deg klar for denne herlige årstiden. Her hos Zalando finner du et godt utvalg av badetøy fra Roxy, som lar deg nyte disse sommerdagene fullt ut – dag etter dag.

Hva med en bikinitopp med justerbare spagettistropper og blomsterprint? Miks og match med andre farger og mønstre, og du får satt sammen et badeantrekk som passer deg og din stil.

For en praktisk og behagelig bikinitopp kan du gå for en overdel laget med nylon og elastan, uten lukking og uten bøyler. Her er det komfort og stil som gjelder. De blå og hvite stripene gir et nikk til klassisk maritim stil, men det moderne snittet holder deg i det tjueførste århundre. Bruk den sammen med matchende hvite eller blå underdeler.

Her kommer vinteren

Det er ikke bare sommeren som kan bli stilfull og herlig med klær fra Roxy. Her hos Zalando finner du også vintertøy fra Roxy som lar deg nyte skibakkene og puddersnøen fullt ut.

Hva med et par snowboardbukser med høyt liv, formsydde knær, hoftelommer og skjult zip-fly? Denne herlige buksen får du i både rosa, svart og brunt, så du kan sette sammen det perfekte, stilige antrekket for skibakkene – slik at du kan briljere og virkelig vise hvem du er og hva du er god for.

For mer urbane vinterdager kan du gå for en deilig og varmt fôret vinterkåpe i polyester. En fôret hette og glidelåslommer gir ekstra komfort og beskyttelse mot vinterværet. Her kan du velge mellom flere klassiske farger, som blått, svart og grønt, slik at du kan velge den jakken som passer best til resten av vintergarderoben din.