Filter1

Vero Moda
Katalog

6,568 produkter

Med deres prisgunstige og tidsriktige kvalitetsklær er det kanskje ikke så rart at Vero Moda har etablert seg som en favoritt blant motebevisste jenter. Foruten at Vero Moda viser at de holder fingeren fast på motepulsen ved å ta inspirasjon fra de siste trendene fra catwalken, byr klesgiganten selvsagt også på basisplagg man ikke klarer å leve uten. Vero Moda har i dag over 1000 butikker i Europa og deres lidenskapelig designerteam leverer åtte moteriktige kolleksjoner i året.

Vero Moda – de seneste trendene til hyggelige priser

Vi hos Zalando vet å sette pris på klesmerker som lever og ånder for trender. Av den grunn tilbyr vi et fantastisk sortiment med de seneste nyhetene fra Vero Moda her i vår nettbutikk. Kvinner som elsker mote kan velge og vrake blant alt fra lekne partytopper og nydelige kjoler til flotte hverdagsgodbiter som skinny jeans, pologensere og deilige strikkegensere. Takket være merkets gode priser, har kvinner muligheten til å bytte og utforske nye stiler ofte. Sjekk ut utvalget her hos oss – du finner helt sikkert et plagg som vil glede både deg og lommeboken din. Bestiller du i dag, sørger vi for at du mottar dine nye favoritter om noen få dager. God motejakt!

Andre har også kjøpt

Vero Moda – go-to-merket for motebevisste jenter og kvinner

Dersom du er på leting etter det siste innen moteverdenen til en rimelig pris, bør du sjekke ut dette sortimentet nærmere. Her finner du et fantastisk utvalg av hverdags- og partyklær samt lekker tilbehør fra det spennende motemerket, Vero Moda. Det danske merket ble etablert av Troels Holch Povlsen allerede i 1987, og var et av de første merkene som ble lansert av det familieeide moteselskapet, BESTSELLER. Takket være deres skarpe øye for de siste trendene på catwalken samt hyggelige priser, tok det ikke lang tid før Vero Moda ble en favoritt blant motebevisste jenter og kvinner. I dag er Vero Moda et verdensomspennende klesmerke som selger mer enn 45 millioner stiler i året. Det er gøy å kunne eksperimentere og bytte stil ofte uten å blakke seg helt, og det er nettopp det Vero Moda gir oss muligheten til! Uansett om du skal på jobb, ut på byen eller i middagsselskap, så har Vero Moda klesplaggene for deg som vil henge deg på motebølgen. Finn dine favoritter fra det populære merket her i nettbutikken Zalando.no – både garderoben og lommeboken din vil takke deg. Hjertelig velkommen skal du alltid være til oss!