Populære filter
314 produkter

Gå den ekstra milen med Salomon sko

Salomon startet sin historie i 1947, men da Salomon kom ut med sin første Raid Race-løpesko i 2001, begynte merket å sette sitt preg på friluftsidretten. Med sin perfekte kombinasjon av robust konstruksjon, komfort og passform, er skoen fremdeles en god refleksjon av hva Salomon representerer i dag.

Gjennom årene har merket fortsatt å utvide sitt utvalg og bygge tillit blant løpere på både proff- og amatørnivå. Salomon har nå et stort og variert utvalg av sko, klær og utstyr laget for alle slags eventyr, på vei eller terreng.

I dag er Salomon kjent verden rundt for sine pålitelige og funksjonelle design. Med sin flere ti-års erfaring i industrien, vil du merke merkets integritet og visdom integrert i alle modeller. Kvalitet fra hæl til tå, disse skoene er laget for å vare lenge. Trenger du et par sko som vil tåle tidens prøvelser, kan du stole på at dine Salomon sko vil være din treningsvenn i mange år fremover.

Velg riktig Salomon sko for din trening og terreng

Kraftig, men detaljorientert. Salomon har tenkt på alle elementene, så du kan fokusere på økten. Er du usikker på hvilke funksjoner og teknologiske egenskaper du vil få mest nytte av, vil du begynne å tenke på din treningstype og under hvilke forhold skoene vil bli brukt mest. Det er for eksempel forskjell på en sko som skal hjelpe deg å tråkke opp et fjell og en sko du bruker for å spurte over en hard bane.

Blant vårt utvalg av Salomon sko vil du finne noe som er spesialdesignet til forskjellige typer trening og terreng, men også sko du kan bruke til litt av hvert. Er du for eksempel ute etter et par sko du kan bruke på både jobb og trening, vil du finne flere pene og funksjonelle design som har allsidigheten du trenger.

Ønsker du deg et par sko som vil gi deg godt grep på ujevnt terreng, eller bare noe behagelig du kan bruke på jobb eller på tur med hunden? På zalando.no vil du finne skoen du trenger for å komme deg ut. Her vil du finne forskjellige varianter av alt fra tursko, løpesko, fjellstøvleter, til sandaler. Med valg av forskjellige former og farger, er vi sikre på at du oppdager akkurat den skoen som vil inspirere deg til å komme deg ut døren.

Funksjonalitet skal ikke gå på bekostning av stil

Når du har prøvd dine første Salomon sko, vil du fort bli fristet til å ta med komforten og funksjonaliteten inn i hverdagen. Med sin kule og gjenkjennelig edesign har Salomon sko fort funnet sted i dagens gatemote.

Minimalistisk eller dristig, spreke eller naturlige farger. Uansett om du er ute etter noe sporty, uformell, retro eller elegant, har Salomon en design for deg som vil gli sømløst inn i både trenings- og hverdagsgarderoben.

Piff opp antrekket og komforten på samme tid. Bruk dine Salomon sko med jeans og t-skjorte, eller kombiner med noe litt mer formel som dressbukse eller kjole. Med et par sko du kan bruke fra skole, til jobb og til fest, vil du merke at overgangene i hverdagen blir enklere.