Populære filter
226 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Det sies at man kan si mye om et menneske ved å se på skoene deres. Menn og kvinner med sko fra Camper kan bare ta det med ro dersom de blir vurdert ut fra skotøyet sitt, for skoene forteller om kvalitet og klassisk eleganse kombinert med funksjonalitet og innovativt design. Det spanske merket har sine røtter i en familiebedrift som startet for 120 år siden og grunnleggeren av merket, Lorenzo Fluxa, ble faktisk født i en skofabrikk! Slikt må det bli suksess av, og etter at Fluxa grunnla Camper i 1975 har merket vunnet frem – og blitt anerkjent for sine butikker som ble åpnet i motebyene Milano London, Paris på 1990-tallet. Camper er dedikert til design og kreativitet, noe som syns i deres mangfoldige utvalg av sko til kvinner, menn og barn.

Sko fra Camper er for deg som liker både det vakre og det praktiske – middelhavets sans for mote og kvalitet kommer til uttrykk i Camper-skoene.

Camper omfavner motsetninger og får tilsynelatende motstridende konsepter til å harmonisere. De legger vekt på både det rurale og det urbane, og søker inspirasjon i det moderne og det tradisjonelle. Denne dobbeltheten gir spennende sko-innovasjoner som sørger for at Camper vokser jevnt og trutt og yter respekt hos de største moteskaperne. Skoene fra Camper er som oftest laget i skinn og kjennetegnes av en enestående kvalitet – på dette området er Camper tradisjonelle, mens de er innovative og moderne når det gjelder utformingen. De sørger for at skoene er gode å gå i og tar vare på den som har dem på. Med sko fra Camper kan du være stolt av valget ditt – skoene er kjempefine og passer til urbane, rurale, unge og voksne kvalitets- og motebevisste mennesker.

Se også

Overknees

Gummistøvler

Loafers

Espadrillos

Klassiske Snøresko

Seilersko

Pene Loafers