Populære filter
266 produkter
felix
felix
5 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Jordan sko til dame, herre & barn – komfort og stil til alle

Vis meg skoene dine, så skal jeg si hvem du er” – sko er både grunnlaget og samtidig prikken over i-en for ethvert antrekk, enten det er for han, henne, eller den minste i familien. De bygger opp og de holder deg gående gjennom dagen.

Fottøyet skal også passe eieren. For sportsfans og idrettsbanen er det komfortable og funksjonelle sko som gjelder. Når det kommer til Jordan sko til dame, herre & barn er det denne siden i møte med motebildet som utforskes. Her får du komfort og funksjonalitet i én moteriktig pakke.

Som navnet antyder tilbyr Jordan sko til dame, herre & barn noe for deg som liker sporty, men fortsatt stilig fottøy. Med Michael Jordans navn og innspill har vi her en kolleksjon sko som passer for trening og street wear, og også sandaler til dusj og strand. Dette er hvor idrett møter stil, og der kvaliteten fra begge sider går sammen om uslåelig hverdagssko og mer til, som du kan finne dine nye favoritter blant.

Sporty stil for den aktive dagen

Sneakers og joggesko er rett og slett herlige i hverdagen. Det er kanskje ikke uten grunn at de har klart å forlate idrettsfeltet til å bli en del av hverdagsskoene våre. Både store og små kan like den myke og tilpassete følelsen for sine føtter, som hjelper dem gjennom hele dagen.

Som du nok forventer når det er inspirert av Jordan, så er dette sko som hjelper deg å stå og springe støtt.

Lite slår komforten i Air Jordan, og den tilbakelente street wear-stilen du får med sneakers fra Jordan som helhet. Enten det er til han, henne eller de minste, så kan alle nyte av det samme gode treffpunktet av mote og stil, med idrett og ytelse i fokus. Glem heller ikke å ta med et par slippers til dusjen etter treningsøkten. Du kan også bruke dem når du er ute og bader. Heftig design og god mote kan og være praktisk.

Finn deres Jordan sko til dame, herrer & barn i et godt utvalg

Det skal være plass for din egen stil og dine egne ønsker, selv i sporty mote. Det vet både vi hos Zalando og Jordan-merket. Her finner du ulike kombinasjoner av farger, former, og uttrykk som alle baserer seg på kvalitet og idrettens krav. Satt sammen med et tøft og moderne design, får du det siste innen mote.

Bla deg frem til rett design, og bruk vår størrelsestabell og passformsoversikten til å finne frem til rett sko. Uansett hvilken sko eller slippers du går for, vil føttene takke deg for den nye behagelige hverdagen som venter.

Mens føttene har det godt kan du også føle deg god, med sko som viser sans for balansepunktet mellom idrett og mote, aktivitet og street wear. Match dem med ulike plagg for ulike dager og uttrykk. Grunnlaget er lagt for ethvert stilig og sporty uttrykk, for både små og store med de rette Jordan-skoene du finner her hos Zalando.