Populære filter
321 produkter

Jordan sko til den kuleste

Dette er sko som betyr mye mer enn velvære for føttene dine. Det er sko som står for noe, både sosialt og kulturelt. Påvirkningen av Jordan sko har reist langt, og beveget seg fra å være en basketballsko og inn i moteverdenen til popkultur og hip-hop.

Du trenger med andre ord ikke være en fan av basketball for å kunne nyte komforten og kvaliteten til Jordan sko. Her kan du boltre deg i stilige farger og fargekombinasjoner, enten du er klar for banen eller bare skal henge. Jordan sko leker seg med farger, slik som oransje og rødt eller oransje og blått, uten tanke på hvordan det har vært før. Her finner du fargekombinasjoner som du kanskje aldri har sett før, men som du garantert vil elske.

Den kjente stilen til en Jordan sko gjør at de fleste vil kjenne den igjen på avstand. Enten du velger et par høye, eller om du foretrekker lave, er fargekombinasjonene og designet velkjent.

Spander et par Nike Air Jordan på deg selv

Jordan sko kommer i forskjellige modeller, og Air Jordan gir føttene dine det lille ekstra. Enten du velger en lærimitasjon som imitert skinn, eller en syntetisk variant, er det rett og slett som å gå og stå på luft. Det føles bedre enn å gå barfot på grunn av både demping og sprett i sålen.

Snør på deg et par og gå løs på det du skal, om du er klar for en real kamp eller skal ut på tur.

Air Jordan er dessuten sko, som er lett å kombinere med vide bukser og hip-hop-stil. Det er kanskje til og med et must i garderobeskapet for den som liker denne moten. De er også fine med stilige til jeans på helt vanlige dager, og de gir deg den komforten du elsker. En herlig klassiker som den hvite Nike Air Jordan modellen med blå kanter, passer kanskje aller best til en golfbukse eller en myk chinos, og noen av modellene går også godt til en kul dressbukse med en løs skjorte.

Smart gatestil og utsøkt komfort

Enten det er syntetisk materiale eller lær, er komforten på plass i alle Jordan sko. Det kjenner du med en gang du tar dem på, og har valgt riktig størrelse. Du kan følge størrelsesguiden her hos Zalando, dersom du er i tvil.

Hemmeligheten ligger i sålene, enten du velger Air eller en annen modell. Her er det innersåle, mellomsåle og yttersåle, og alle jobber for at du skal få et best mulig tråkk når du beveger deg. Finn frem til favorittene dine allerede i dag her hos Zalando.