Sko

Populære filter
1 554 produkter
sarariova
sarariova
5 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter
m___tina_
m___tina_
4 produkter

Tidløse klassikere fra Nike sko

Nike er både hipt, sporty, moteriktig og innovativt. Du ser Nike sko overalt, og enten du ønsker deg noen legendariske joggesko på idrettsbanen, eller noen kule sko til hverdags, finner du alltid et par sneakers du vil like blant det imponerende utvalget av Nike sko. Nyttige funksjoner og moderne teknologi bidrar til at du kan løpe lengre og hurtigere uten å bli skadet. Sko fra Nike har superb demping, som minsker risikoen for skader og slitasje når du er i full aktivitet. Nike sko er lette og komfortable, satt sammen av syntetiske materialer, som gjør Nike sko til teknologiske vidundere tilpasset hard trening som løping på forskjellige underlag.

Glamorøse joggesko som passer til alt

Disse kule joggeskoene fra Nike kommer i en rekke elegante og stilige farger, som sort med nøytrale detaljer og en tøff grå gummisåle, eller i farger som marineblått og grønt blant annet. De nedtonede fargene gjør at slike Nike sko alltid passer perfekt til forskjellige typer antrekk og farger. Mørkeblå joggebukser er et godt valg. Fordelen med Nike sine sporty joggesko er at du kommer til å se bra ut både til fest og hverdags. Kombiner med en tøff bukse og hettegenser for en tidløs og trendy look.

Utallige kule farger gir deg uendelig med valgmuligheter

For den som vil gjøre antrekket litt mer fargerikt og fresht, er muligens Nike sin basketballsko med røde og hvite detaljer et bedre valg. Her får du lær og en gummisåle av ypperste kvalitet for best mulig grep. Den enda mer vågale kan prøve seg på Nike sko i rosa med en rekke stilige detaljer, som garantert vil gjøre deg til festens midtpunkt. Med den lette overdelen i kunststoff er du alltid klar for nye eventyr, samtidig som Nike-logoen i gull lyser opp for en stilig og unik look.