Sweatpants & Joggebukser

Populære filter
2 501 produkter

Sweatpants til trening og kos

Behagelige og trendy sweatpants passer perfekt til både trening og kos i sofaen. Et stort utvalg av sweatpants fra både små og store merker, som Nike, adidas og Vera Moda, sørger for at du enkelt kan finne din favoritt. Vi simpelthen elsker å ha et par eller flere i garderoben, enten vi skal gå i fjellet, ta en tur på butikken eller slappe av hjemme.

Sweatpants - klærne som booster treningen

Trendy sportsklær gir sann inspirasjon til treningen, og ingenting øker motivasjonen som å dra et par funksjonelle og lekre sweatpants over baken før økten. Treningsbukser til blant annet Abercrombie & Fitch har god passform og sørger for at du yter best mulig, enten du skal løpe eller løfte vekter. At de i tillegg er stilfulle og edgy nok til at du kan bruke dem til hverdags, er et stort pluss. Kombiner dem med en funksjonell t-skjorte på treningsstudio, eller nyt de komfortable buksene med en deilig hettegenser på fritiden.

Sporty hverdag med sweatpants

Sweatpants fås i trendy og urbane stiler for alle som elsker å kle seg sporty, også til hverdags. Enkelte modeller er laget spesifikt for å være sporty basisklær til fritiden. Buksene kan kombineres med en enkel t-skjorte, freshe sneakers eller klassiske sandaler, og kast gjerne en bombejakke eller dongerijakke over. Dermed har du et behagelig antrekk som passer for de fleste anledninger. Vi på Zalando.no har gjort det enkelt for deg å finne din favoritt ved å sette sammen et stort utvalg av farger, snitt og fasonger. Klassiske, hvite og sorte bukser passer til det meste, samtidig som du kan skape et lekent blikkfang med sweatpants i friske, sterke farger.

Andre har også kjøpt

Joggebukser for alle anledninger i Zalandos nettbutikk

Zalando tilbyr et mangfold av ulike joggebukser for all slags vær og bruk. De kommer i mange forskjellige fasonger, både for mann og dame, i alle ønskelige farger. Vi har selvsagt også et bredt utvalg av shorts, sportsjakker, t-skjorter og treningsgensere, med andre ord alt du trenger for trening. Skulle du også være på utkikk etter et par nye joggesko? Undersøk nærmere alt vi har å tilby på Zalando.no. Søk etter det du trenger, og ved å klikke på produktene får du vareinformasjon som for eksempel størrelser, vaskeinformasjon og materialer. I vår nettbutikk kan du skaffe deg en komplett treningsgarderobe for deg og hele din familie, enkelt og greit på nett.

Joggebukser for alle sesonger og alle typer trening er noe vi i Zalando stolt kan tilby. Komfort og kvalitet står selvsagt i sentrum, hånd i hånd med stil og design. For deg som liker å være velkledd når du er ute og trener er det et must å ha stilig treningstøy som holder år etter år. Sørg for å ha nok joggebukser i skapet, slik at du alltid har noen rene å ta på deg når du skal på trening! Et par gode og myke joggebukser for hjemmekos er selvsagt heller ikke å forakte. Ta på deg en deilig joggebukse og en behagelig treningsgenser før du setter deg i sofaen for kvelden. Treningsklær har man alltid bruk for, enten det er for idrett, hjemmekos, en gåtur, eller en økt i hagen!