Sandaler & badesko til herre

Populære filter
94 produkter

Hold det komfortabelt med sandaler og badesko til herre

Enten du skal tilbringe helgen på stranda, ved bassengkanten eller bare trenger et par dusjsandaler til treningsstudioet, kan du finne gode alternativer her hos Zalando.

Her kan du velge blant kjente merker og modeller, og du finner sandaler og badesko til menn i alle mulige slags passformer, farger og stiler.

Hva med et par ikoniske badesandaler fra et av de store sportsmerkene, laget med syntetiske materialer og et behagelig innermateriale av tekstil? Disse er perfekte for lange dager ved bassengkanten, eller når du bare skal svinge innom dusjen på vei hjem fra treningssenteret.

Din stil, ditt fargevalg

Her hos Zalando finner du et stort utvalg av sandaler og badesko til herre, og du finner dem i flere fine farger og stiler. For den lekne kan kanskje et par badesandaler i limegrønt være tingen, mens for den mer tilbakelente vil kanskje et par i en klassisk og nøytral farge falle mer i smak.

Et par svarte badesko passer utmerket til hvilken som helst badegarderobe, og lar deg leke deg med resten av antrekket ditt. Den klassiske slip on-modellen gjør det enkelt å ta skoene av og på, og lar deg sømløst gå fra land til vann.

For den stilbevisste vil kanskje et par sandaler med en godt synlig logo fra favorittmerket ditt være akkurat det du er på utkikk etter.

Ta turen i det fri

Her hos Zalando finner du også sandaler og badesko til herre som egner seg for friluftsbruk. Hva med et par med forsterket tå, og en fleksibel såle med antiskli for varme sommerdager på skogsstien?

Et par med refleksdetaljer gir deg ekstra synlighet når mørket faller på, og gir deg et ekstra sikkerhetselement. Et par med snøring lar deg tilpasse passformen akkurat slik du vil ha den.

Uansett hvilke sandaler og badesko til herre du er på utkikk etter, kan du starte letingen her hos Zalando.