Katalog

Populære filter

Man skulle kanskje tro at det ikke var mulig å forbedre designet på noe så enkelt som en termos, men det er her Hydro Flask kommer inn i bildet. Dette er et ungt selskap som har spesialisert seg på nettopp flasker og beholdere som holder drikken din enten kald, eller varm. Og med en masse egen, unik innovasjon, er det mer enn bare en vannflaske, som de sier selv.

«Uventet forfriskende», med Hydro Flask

Hydro Flask er ikke sjenerte – de vet godt hva de har laget, og stiller seg bak produktet sitt fullt og helt, det er klart. Det er også et godt tegn for deg som vil prøve noe nytt når du skal ut på tur, enten det er til stranden eller det er til høyfjellet. Hydro Flask har noen ganske ekstreme krav til produktene sine, og det betyr også at de kan komme med ganske så modige lovnader til deg.

Iskaldt i 24 timer, rykende varmt i 6 timer

Å love at det ikke lekker ut varme eller kulde på noen måte, er selvsagt ikke mulig, men Hydro Flask lover at med produktene deres, skal du kunne ha iskaldt vann eller andre drikker i opp til 24 timer, og kaffen, kakaoen eller teen din holder seg rykende varm i opp til 6 timer. Det er ganske så imponerende, faktisk. Sjekk ut Hydro Flask og hva de kan gjøre for deg, her hos oss på Zalando! Det kommer hverken du eller turen din til å angre på – Forfriskende overalt, når som helst!

Se også