1,694 produkter

Fra kule Levi´s gensere til sporty adidas, stilrene Wheat til morsomme LEGO Wear. På Zalando.no finner du lekre barnegensere til poden. Selv de minste barna har ofte bestemte meninger om hvilke klær de vil gå med. Derfor har vi satt sammen et gøyalt, men lekkert utvalg av barnegensere som garantert faller i smak, selv hos de mest kresne, små fashionistaene.

Stort og lekent utvalg av barnegensere

Vi har barnegensere fra mange, forskjellige merker. Enten du vil at du og barnet skal matche med kule adidasgensere, eller dere ser etter morsomme mønstre og motiv fra designsuksessen Name It, finner dere garantert noe som inspirerer blant det store utvalget vårt. I tillegg kan dere velge barnegensere fra mange, ulike prisklasser, fra budsjett til litt ekstra hverdagsluksus. Du finner selvsagt også praktiske gensere som er laget på barnas premisser, og lar de små få utfolde seg i aktiv lek. Hverdagsplagg som brukes i barnehagen eller på skolen bør nemlig tåle en støyt, ellers kan de raskt bli slitt.

Barnegensere til hverdags og fest

Barna bør ha et godt utvalg av gensere som passer både til hverdags og til finere anledninger. Myke, romslige gensere med god passform er perfekt for jenter og gutter som elsker å klatre i trær, løpe rundt i skogen eller utfolde seg på lekeplassen. Skal dere derimot på bursdagsbesøk til tante eller spise lunsj i byen, kan stilrene barnegensere i nøytrale, men friske farger være et godt valg. Dessuten finner du også motiv og mønstre som matcher barnets interesse, enten det er barne-tv figurer, artige dyr eller logoen til kule varemerker som gjelder.

Se også

Bluser

Lave Sneakers Dame

Jerseykjoler

Leggings

Blazere

Ankelboots

Støvletter Med Kilehæl

Sportsokker

Sportsklær

Jeans