Gummistøvler til barn

Populære filter
215 produkter

Allsidige gummistøvler til barn, for skole, barnehage og fritid

Selv om du kanskje ikke liker å være ute i all slags vær, har barn forskjellige behov. Barn elsker å leke ute i regnet, og å hoppe i vannpyttene på bakken. I barnehagen eller på skolen, der barna er ute uansett vær, er gummistøvler et veldig praktisk fottøy.

Alle unge eventyrere trenger et par pålitelige gummistøvler. Enten for å holde seg tørre fra regnet, eller gjøre seg klare for en fuktig økt over vanndammen. De holder ikke bare barnas føtter tørre, noen av dem har også morsomme farger og prints. Du finner veldig mange søte modeller med flere praktiske og morsomme detaljer.

"Wellington"-støvelen var den første vanntette støvelen. Den ble raskt en viktig del av det praktiske fottøyet for den britiske adelen, på begynnelsen av det nittende århundre. Begrepet ble gitt til gummistøvler som var vanntette. Nå derimot, er de ikke lenger knyttet til noen spesiell klasse, og brukes rutinemessig i en rekke aktiviteter.

Originale barnestøvler for de som elsker sølepytter

Hvis du tar en tur gjennom Zalandos nettbutikk, finner du flere modeller fra kjente merker, i flotte design. Med gøyale gummistøvler vil du kunne finne den perfekte regnværs-looken til barna. Vi kan vel si det er en flott måte å beskytte dem på, uten å ofre stilen i forsøket.

For å unngå at barna blir fuktige av gjørmete jord, eller vann fra sølepytter, er gummistøvler fortsatt det beste valget. De kan nå over kneet, men vanligvis går de litt oppover leggen. De har et bredt skaft, er vanntette og er enkle å rengjøre, noe som er praktisk for oss som foreldre.

Det finnes mange forskjellige barnestøvler som passer enhver anledning. Flere i morsomme farger, med eller uten sløyfer og andre morsomme detaljer. Fordi estetikk ikke står i strid med kvalitet, får du beskyttelse, skjønnhet og kvalitet i en og samme sko.

Når kvalitet og design går hånd i hånd

Materialet påvirker alltid kvaliteten, ytelsen og komforten til skoene. Gummistøvler er vanligvis laget av gummi eller polyvinylklorid, en halogenert polymer, som frastøter vann. De beste er de mest fleksible, som ikke hindrer barnets bevegelighet.

Gummistøvler er spesielt nyttige under høstregn og om våren, når snøen sakte blir til vann. Siden været ennå ikke er på sitt varmeste, bør du la det være plass til en ullsokk i tillegg til plass til vekst.

Det er ikke bare viktig å velge rett modell, men bruken er også like viktig. Sokkene er et like viktig element for å kunne holde barnet tørt. Siden gummi er tett, er ullsokker behjelpelige med å holde foten tørr. For å unngå gnagsår, lønner det seg å bruke en lang sokk som går oppover leggen og over støvelen.