Barnesko

Populære filter
32 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Hummel sko til barn, fra et historisk selskap

Det tyske og danske merket, Hummel, har et bredt utvalg med Hummel sko til barn hos Zalando. Selskapet ble etablert i en bakhage i selveste Hamburg i 1919, av Michael og Ludwig Mesmer. Merket het den gangen Messmer & Co. De har siden sin etablering spesialisert seg på å produsere sportsklær, samt sko med innersåle av gummi.

I 1973 ble selskapet kjøpt opp av dansker,e som gjør merket til det du kjenner det som i dag. Hummel sko til barn holder standarden for voksende føtter.Bomullen i skoene er økologiske, samtidig som det brukes resirkulert polyester. I tillegg jobbes det mot et mål om at over halvparten av hummel-produktene til barn skal ha en standard på 100 av Okeo-Tex-merket, som er det ledende miljømerket for tekstiler.

Barnesko fra Hummel som passer fysiske aktiviteter

Barnet kan oppleve ekte komfort og praktisk bruk med barnesko fra Hummel. De fleste barn liker å utforske, noe slike sko passer utmerket til. Med de tekniske mellomsålene, oppnås det suveren demping for føttene. Yttersålen er det som sørger for det gode grepet.

For å gjøre det enklere, finnes modellene også med borrelåsremmer. Dette gjør det enkelt å ta dem på og av i farten. Et alternativ er sko med elastiske lisser, og med klippbar borrelåslukking. Da sikrer du barnet fra løse lisser, mens han eller hun hopper rundt omkring.

Til mildere dager med mye aktivitet, lønner det seg å ha på seg riktige sko. Alternativet som har en overdel i mesh, er det smarteste. Fordelen med mesh er at det gir skoens overflate en pustende effekt. Slik blir det ikke like klamt og svett i skoene. Disse er også teksturert syntetisk, med semsket skinn. Gjerne se etter de reflekterende designdetaljene, med stilige mønstre.Retro inspirasjon til hverdagsbruk

Bli inspirert til et vintage utseende, med de retroinspirerte fargene på joggeskoene, som bidrar til å utfylle ethvert antrekk. Slike sko kan passe til en sportslig stil, sammen med for eksempel en joggedress.

Joggesko med tykke såler og sportslige preg, passer utmerket for de midlere dagene. Da kan barnet leke fint ute i sola, sammen med allværsjakken og en myk joggebukse i blått. Du kan gjerne bytte ut joggebuksen med mørke jeans.Gjør barnet klart til vinteren med et par vinterstøvletter. Disse passer fint med en heldress, lue og matchende hansker. Eventuelt kan du velge å gå for en skibukse til barnet, med en boblejakke og en strikket lue.