Barnesko

Populære filter
225 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Geox er merket som gir deg alt på en gang; skoene du kjøper til barna dine fra dette merket ivaretar alle behov små og store føtter har, så selvfølgelig har Zalando et kjempestort utvalg av barnesko fra Geox tilgjengelig for deg. Merkets historie er interessant og unik og begynner med en joggetur. Italieneren Mario Polegato var ute en varm sommerdag og syns føttene ble altfor varme under løpingen. Hullene han laget i sålen på skoene sine var bare begynnelsen på en lang rekke av innovasjoner som kjennetegner Geox den dag i dag. I nesten tyve år har merket lagt uvanlig stor vekt på teknologisk innovasjon og utvikling, noe som har ført til at skoene fra Geox tilfredsstiller på alle områder. I tillegg til trendy og fargerike design er skoene ergonomisk utformet, de har skikkelige støtdempere, og den berømte og unike luftingen forhindrer fotsvette og overoppheting.

Geo betyr jord og x står for teknologi, Geox er merket som stadig revolusjonerer vår bakkekontakt ved hjelp av ny teknologi og stilfullt italiensk design.

Barn som vokser må alltid ha gode sko på beina, noe annet kan bli skjebnesvangert for utviklingen av ledd, skjelett og muskler. Forebygg skader med skikkelig skotøy og velg det beste til barna – de er tross alt fremtiden! Sko fra Geox er utviklet med tanke på å være lette å ta på, de er fleksible og myke, sålene er sklisikre og i tillegg til å være vannavstøtende er skoene også anti-bakterielle! Det er ikke rart at så mange gode funksjoner har fått plass i Geox-sko når vi vet at de til enhver tid har 15 ingeniører, kjemikere og fysikere som tester og videreutvikler produktene. Skoenes kvalitet er vitenskapelig dokumentert, og i tillegg evner Geox å følge trender og moter slik at du til enhver tid får oppdatert og stilig design. Skoene fra Geox er allsidigheten selv; de passer til alle aldre, i all slags vær og til alle slags klær – og du kan kjøpe dem på Zalando.

Se også

Overgangsjakker for Barn

Strikkede Barnegensere

Barnejeans

Barneskjørt

Barn Undertøy