Sko
Støvler & støvletter
Tursko
Tøfler
Sportssko
Ballerinasko
Åpne sko
Tilbehør
Barn

Barnesko fra Converse

De aller minste trenger også kule sko, så hvorfor ikke gå for et par Converse for barn? Merket tilbyr alt fra de klassiske Chuck Taylor All Star til spennende modeller i friske farger i slitesterke materialer.
Størrelse
Merke
Kjønn
Alder
Pris
Farge
126 produkter
Sorter etter:
Side 1 av 2

Converse til barn er ideelle for alle barn som er en stjerne! Orginalt utviklet som en basket- og sportssko er Converse blitt et merke brukt av de kreative og kule, og Converse for barn er ideelle til alle kommende mini sports- eller rockestjerner. Merket er berømt for sin Converse gummisåle som sørger for et godt gripetak og er dermed perfekte for alle aktive barn. De ble designet første gang i 1917 til basketspillere for å gi større fleksibilitet og for å beskytte spillernes ankler. Converse barnesko er et behagelig og pålitelig valg for en liten person i ditt liv. Det amerikanske selskapet er kjent for sine kreative og innovative design og slipper stadig ut nye morsomme og glade Converse barnesko som barna vil elske.

Converse barnesko – All Stars for din lille stjerne!

Med lisser og borrelås-lukkinger er All Star Converse sko til barn et enkelt og stilriktig skovalg for barnet ditt. Her på Zalando.no byr vi på et vidt spekter av Converse til gutter og jenter, med høy eller lav ankel, hvilket gjør at det finnes et par Converse barnesko for hvert eneste barn. Når du handler på Zalando kan du bla igjennom vår kolleksjon mens du sitter avslappet i ditt eget hjem og sende inn en ordre på dine Converse barnesko som i løpet av kort tid vil bli levert rett på døren din. Med Zalando er handling online morsomt og enkelt og du behøver ikke å kaste bort fritiden din på å gå fra butikk til butikk. Og du kan handle mens du tilbringer tiden med dine kjære små.

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Frakt er alltid gratis hos Zalando. Få varen tilsendt raskt og trygt!

Zalando tilbyr 30 dagers åpent kjøpt. Varene kan returneres gratis!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 23 96 26 42 eller kontakt service@zalando.no

Sjekk ut

Støvletter

Pumps

Loafers