Babyutstyr

Populære filter
399 produkter

Babyutstyr for den kresne

Det finnes en mengde både praktiske, nødvendige og kule produkter til din lille baby. For eksempel en caps til babyen som er lik pappaens caps! I samme kvalitet og med samme funksjon - å skygge for solen. Kanskje med favorittklubbens logo! Hvem sier det skal være kjedelig å finne babyutstyr. Her snakker vi babyutstyr for den kresne.

Godt babyutstyr er laget av materialer som ikke er skadelige for det nyfødde nurket, og det har vi samlet her.

Ha praktisk utstyr på tur og alt går som smurt

Livet forandrer seg når man får barn, men du kan gjøre det meste slik du har gjort det før, bare du planlegger litt ekstra godt. Med en praktisk bleieveske kan du ta med barnet ditt på det meste. Stellevesker finner du mange av, men det viktigste er at du får plass til det du trenger for et raskt skift. Slik som bleier, våtservietter og kanskje noen ekstra bleier og babytruser. Dessuten trenger du en flaske eller en termos med litt mat, og en banan med skje. Enkelt.

En snackbox eller en smoothiedrikkeflaske passer for den litt større, og det finnes flere varianter. Du finner også flere kule tåteflasker her på sidene til Zalando, og mange som junior garantert vil falle for. De fleste foretrekker en liten smekke fremfor å bytte hele antrekket etter hvert måltid. Vi har funnet noen nydelige eksemplarer i utvalget av babyutstyr her.

Ta med en herlig caps som skygger for sola og kanskje et teppe som du kan legge barnet på, så er du rustet for en hel dag ute. Har du fått et barn som liker smokk, så finner du ergonomiske smokker, noe som kan være greit å ha noen eksemplarer av i stelleveska når du er på tur.

Myk mot helt ny hud

Helt ny i verden og helt myk babyhud. Den må tas godt vare på, og det gjør du enkelt med litt badeolje i vannet og en myk håndduk mot den vesle kroppen når du tørker etterpå. Flere av håndklærne til babyer har en liten lomme på det ene hjørnet som du kan putte hodet i og tulle barnet inn i resten av håndkleet. Praktisk og enkelt, og herlig mykt.

Deretter kler du opp barnet i en herlig myk pysjamas av bomull, og babyen er klar for natta.

Til badet kan du finne flere herlige vaskekluter som også kan bli en leke i vannet. Gode vaner begynner tidlig.