Chinos til herre

Populære filter
645 produkter
bekimko
bekimko
bekimko·

Chinos til herre hører til i garderoben din

Enten du går for klassikeren, den beige chinos-buksen, eller du velger deg en annen farge, er det dette som er selve basisplagget for enhver. Med chinos til herre i bunn kan du bygge en garderobe som du trives i og som er presentabel i de fleste anledninger.

Kombiner med en enkel t-skjorte eller en piqué-skjorte og du er klar for det meste. Du kan også legge til en skjorte eller en blazer. En chinos-bukse kan kombineres med det meste, og for en litt tøffere stil kan du kombinere den med en jeansjakke.

Bærekraftig klar i en stilig bukse

Chinos er laget av et bomullsstoff, noe som du kjenner på kvaliteten med en gang du tar den på. Den er behagelig myk, samtidig som den stilige buksa holder på formen.

Med et øye på rettferdig bomullsdyrking brukes det mindre vann og ingen skadelige midler for jordsmonnet, og med et øye på den videre bærekraftige produksjonen holder designerne klimaavtrykket nede.

Velg deg et par herlige chinos enten du foretrekker dem tettsittende eller de litt videre, så velger du deg et plagg som det er enkelt å kombinere og som du kan bruke nesten overalt. De passer til de litt mer penere anledningene enn dongeribuksen, men også til den mer alminnelige hverdagen.

Allsidig klassiker til alle sesonger

Det er enkelt å kombinere behagelige chinos og å bruke dem i alle sesonger. Bevegeligheten gjør at de er like populære på golfbanen som på jobben. Med praktiske lommer til hendene og de klassiske lommene bak, har du plass til det aller viktigste som nøkler og penger.

De forskjellige merkene går igjen sesong etter sesong, og har du først funnet deg en favoritt så er det enkelt å gå tilbake til det kjente merket. Test gjerne også en ny produsent i dag, og kjenn komforten fra et lignende snitt i en herlig myk bomull. Det er et klassisk design og ofte møter du dette snittet igjen og igjen. Likevel kan du finne nye snitt og nye design også innen chinos-bukser.

Historien til chinos går tilbake til India, og buksene passer like fint i et varmere klima som her hjemme med nordisk skiftende vær. Enten chinos-buksen er laget av tvinnet, lett bomull eller den heller mer mot khaki-buksen og er laget av et litt tykkere bomullsstoff, så kan du bruke den hele året og gjennom hele sesongen. Finn ditt signaturpar i dag.