Accessories
Vesker & kofferter
Luer, hatter & caps
Klokker
Belter
Smykker
Lommebøker & etuier
Slips & accessories
Tørklær & skjerf
Hansker & votter
Paraplyer
Tech accessories
Annet
    Sorter
  • Merke
  • Farge
  • Sportstype
  • Pris
  • Brilleform
  • Leveranse

5 produkter

Brillene som er perfekt for utendørsaktiviteter. Oakley solbriller er tilpasset fart og moro, og du kan være sikker på at øynene beskyttes mot UV-stråling. I tillegg er de blitt et populært valg med sitt stilige design.

Det er ikke bare den stilfulle, røffe looken som gjør at vi digger Oakly solbriller; når du har funnet ditt favorittpar, sørger eksepsjonell kvalitet for at du kan stole på dem lenge. Enten du skal slenge deg i parken eller hive deg på en actionfylt sykkeltur, kan du være trygg på at solbrillene beskytter mot UV-stråling, sitter som støpt og samtidig ser bra ut.

Oakley solbriller - for atleter og moteløver

Det er vanskelig å ikke bli sjarmert av historien til en av verdens største og mest populære merker. En garasje, en hund og 300 dollar i investeringer var det som skulle til for å skape unik mote med eksepsjonell kvalitet. Jim Jannard laget sine første produkter i garasjen, kalte dem opp etter hunden sin Oakley Anne og begynte å selge - resten er historie. Takket være den unike teknologien og særegne stilen, vant solbrillene først hjertet til atletene før de også tok moteinteresserte med storm. Det er nettopp dette som gjør Oakley til noe helt for seg selv. Per i dag fås solbrillene i en rekke stiler og farger. Du kan velge klassiske, sorte briller eller mer fargerike varianter.

Innovative solbriller med god design

Slenger du et par Oakley solbriller på nesen, fullfører du ikke bare et stilfullt antrekk, du kan også være trygg på at brillene er skapt med innovativ teknologi som tåler alt av vær og vind. Suksessen til Oakley solbriller skyldes nettopp teknologien. Solbrillene tåler sporty og røff bruk, og passer like godt til å bestige fjell som å nyte solen på en utekafé i byen. Produktene er nøye testet for å sikre at de holder alt det de lover, noe som er spesielt viktig dersom du trives best på eventyr utendørs. Uansett modell, finner du garantert en solbrille som passer for både livsstilen og klesstilen din.

Andre har også kjøpt